- wiek - ok. 6 m-cy na 11.2016 r.
- płeć - samiec
- nr adopcyjny – 3109
- stan adopcyjny: DS misia1 - W-wa
# historia zwierzęcia, przebyte choroby - Świnka odebrana przez osobę prywatną i przekazana pod opiekę SPŚM. Wcześniej mieszkała w nieodpowiednich dla niej warunkach - docelowo miała być karmą dla węża.
Prawdopodobnie jest winny rosnącemu brzuchowi Czarnej Mamby. Jest niestety bardzo pobudzony płciowo co do innych samców, więc nie wiem czy znajdę mu odpowiedniego kolegę. Na razie skupiam się leczeniu jego grzybo - świerzba, który pojawił się na dupce. Jakby tego było mało - są wszoły w ilościach znacznych, dlatego też, młodzieniec został ostrzyżony na modną w niektórych kręgach, fryzurę na lwa

Chłopak mimo wielu prób z mojej strony, chce zamęczyć płciowo wszystkich okolicznych samców, więc jednak kastracja...
Waga: 6.10 - 680 g
8.11 - 702 g
I grzybo-świerzb na dupce...

# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo - Joanka, okolice Torunia
# informacje dotyczące diety: wszystkożerny jak na razie

# kontakt do osoby decyzyjnej – Joanka PW (wiadomość prywatna) lub joankadt@gmail.com
# informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam

Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.