Dziewczyny (Zuzia, Basia, Karolcia i Lena - link http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =98&t=8060) zostały oddane z ogromnym żalem z powodu alergii. W domku mieszkały w ogromnej klatce (140+120+60), zadbane i wesołe. Do mnie przyjechały w sierpniu, ale wystawiam je dopiero teraz, bo chciałam się zorientować, jak je podzielić. I najchętniej oddałabym całą czwórkę razem. Mimo gorszych warunków lokalowych w DT (tylko 140) żyją zgodnie.
Jeśli nie znajdzie się domek dla całej czwóreczki, jestem skłonna wyadoptować je w parach.
A oto i one:
rozetka Zuzia

bardziej "mroczna" strona Zuzi

i sliczny pyszczek

Imię świnki - ZUZIA
Wiek świnki - urodzona 4.01.2016
Płeć - samica
Nr adopcyjny - 3706
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Łódź - Pulpecja
Historia zwierzęcia – Świnka oddana z powodu alergii domownika, zdrowa, głośna i radosna

Informacje dot. diety - karma Versele Laga Cavia Complete,a poza tym wszystko, co kawia jeść może.
Stan adopcji - w DS
Informacje dotyczące adopcji zwierzęcia - Do adopcji w czteropaku lub razem z jedną z koleżanek.
Kontakt do opiekuna wątku- pw na forum
Kto wydał zgodę na założenie wątku - ja
crestedka Basia, czyli z koronką na główce

Imię świnki - BASIA
Wiek świnki - urodzona w lipcu 2016
Płeć - samica
Nr adopcyjny - 3709
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Łódź - Pulpecja
Historia zwierzęcia – Świnka oddana z powodu alergii domownika, zdrowa, głośna i radosna

Informacje dot. diety - karma Versele Laga Cavia Complete,a poza tym wszystko, co kawia jeść może.
Stan adopcji - w DS
Informacje dotyczące adopcji zwierzęcia - Do adopcji w czteropaku lub razem z jedną z koleżanek.
Kontakt do opiekuna wątku- pw na forum
Kto wydał zgodę na założenie wątku - ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek wybieram jak najlepsze domki - spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę, wybieg, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Zastrzegam sobie prawo wyboru domu stałego, który oferuje najlepsze warunki śwince, biorąc pod uwagę jej konkretne potrzeby.
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń, tylko dobrem zwierzęcia.