miŁOŚniczka pisze:Wczoraj byłam na wpa. Wszystko super! Świnki mogą jechać do Krakowa do DS.
To nie te świnki ale może i dla tych WPA będzie potrzebne w Krakowie .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Dziewczyny przesyłają wiosenno-świąteczne pozdrowienia dla forumowiczów i reszty "czterdziestek" .
Laski zdrowo przybierają na wadze: Jeżynka +50g, Malina +60g, Poziomka +90g. Nowa rodzina Poziomeczki do końca marca przejdzie wizytę przed adopcyjną więc mała jak dobije do 450/500g pojedzie do ds . Rezerwacja Jeżynki niestety się wycofała więc mała znowu jest do wzięcia .
Jeżynka
Poziomka
Malinka
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Muszę zrobić nowe choć czasu brak bo już są trochę nieaktualne - dziewczyny trochę porosły .
Zapraszam do nas:
O, są i nowe dziołchy. Dziewczyny zarezerwowane i trochę spoczęłam na laurach jeśli chodzi o prowadzenie wątku a tu proszę.. wczoraj wycofał się ds dla Poziomeczki.. Mała najbardziej uległa, najmniejsza i najgrzeczniejsza z sióstr.. . Czy to minimum 100 cm jest na prawdę takim problemem..? W każdym razie mała znowu szuka domu. Kwarantanny jeszcze trochę zostało więc może do jej końca znajdzie się jakiś kochający i pewny Dom Stały.
Zapraszam do nas:
Joanka pisze:Jak ona wolna, to może wątek by warto przenieść "do adopcji", bo tu raczej nie zaglądają ci, co szukają futerk a do adopcji. za nowy, rozsądny dom
A wiesz, że pomyślałam wczoraj o tym, żeby założyć jej oddzielny wątek . Chociaż przewiduję roszady ponieważ z Panią która zarezerwowała Jeżynkę jest od początku jakiś utrudniony kontakt i w ogóle wygląda to dziwnie.. A co do Malinki, w ostatnim tygodniu przybrała 60g.. żeby porównać to w tym samym czasie Poziomka przybrała 30g a Jeżyna nic.. i brzuszek jakoś podejrzanie zaokrąglony.. wyleguje się, pokłada.. więc nie wiem jaka będzie decyzja DS..
Zapraszam do nas: