Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku
Moderator: silje
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Aro- chory morświnek [Sztum]- wolny
Ja bym proponowała na Twoje konto po prostu - potem piszesz ile zebrałaś i od kogo, ładnie dziękujesz a Aro na zdjęciu przesyła buziaczki, wklejasz paragon/rachunek , jak coś zostało z pieniędzy kupujesz Aro coś pysznego jak jest wręcz odwrotnie - wołasz o więcej. Jeśli wolisz żeby to były wpłaty na Aro na konto SPŚM to oczywiście może tak być tylko na wydatki musza być wystawione fv - y i najpierw płacisz a SPŚM na podstawie fv oddaje Ci pieniądze
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
To ja myślę, że jednak na moje konto trzeba.
Kto chce się dołożyć- niech się do mnie odezwie na PW- podam dane.
To badanie nie uleczy prosiaczka, on już zawsze będzie inny. Zyskamy tylko pewność, że terapia była skuteczna.
Kto chce się dołożyć- niech się do mnie odezwie na PW- podam dane.
To badanie nie uleczy prosiaczka, on już zawsze będzie inny. Zyskamy tylko pewność, że terapia była skuteczna.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
poprosze o nr konta na pw 
grosik
dorzuce z radoscia 

grosik

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja też poproszę koniecznie
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Już dziesięć osób się zdeklarowało, więc na pewno uzbieramy na badanie
Już Wam dziękuję za taki odzew
Nie jest ważne- ile. Dla mnie ważny jest gest. Wasze wsparcie.
Może to badanie jest faktycznie szansą dla świniaczka. Może ludzie przestaną się bać i ktoś go pokocha takim, jaki jest.
A jeśli nie- to chociaż zyskamy wiedzę, że Aro jest wyleczony. Teoretycznie bezpieczny.
Powiem Wam po cichu, że ja się do niego strasznie przywiązałam. I tylko dlatego nadal myślę o tej adopcji, że nie mogę mu poświęcić tyle czasu, ile on potrzebuje i żal mi go, kiedy tak siedzi sam bezczynnie w klatce.
Zaraz wyślę zbiorowe PW z danymi.

Już Wam dziękuję za taki odzew

Nie jest ważne- ile. Dla mnie ważny jest gest. Wasze wsparcie.
Może to badanie jest faktycznie szansą dla świniaczka. Może ludzie przestaną się bać i ktoś go pokocha takim, jaki jest.
A jeśli nie- to chociaż zyskamy wiedzę, że Aro jest wyleczony. Teoretycznie bezpieczny.
Powiem Wam po cichu, że ja się do niego strasznie przywiązałam. I tylko dlatego nadal myślę o tej adopcji, że nie mogę mu poświęcić tyle czasu, ile on potrzebuje i żal mi go, kiedy tak siedzi sam bezczynnie w klatce.
Zaraz wyślę zbiorowe PW z danymi.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Pieniążki wpłacone, mam nadzieję że pomoże to Arowi znaleźć domek. 

to zbieramy dalej.
poproszę o info z numerem konta.
poproszę o info z numerem konta.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziękuje bardzo
Ale jak tak dalej pójdzie, to uzbieram nie tylko na badanie, ale i na roczną paczkę żywnościową.
(
)

Ale jak tak dalej pójdzie, to uzbieram nie tylko na badanie, ale i na roczną paczkę żywnościową.
(