na razie Brunka jest jeszcze mega stremowana, no ale mam nadzieję, że wyluzuje łapki.
ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
-
odeta89
Re: ★★★ Moi Showmani ★★★ Małżeństwo Aranżowane
na razie Brunka jest jeszcze mega stremowana, no ale mam nadzieję, że wyluzuje łapki.
-
ProsiaczkoLub
Re: ★królewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik
No, niech się tylko Mikrus dowie, jak nisko go postawiłaś w hierarchii, to zaraz zacznie jakieś podboje, co by dla siebie jakieś królestwo zdobyć (a może i małżonkę
)
-
boe22
Też właśnie chciałam powiedzieć!
Giermek! Zobaczysz, że cię jeszcze dzisiaj za to pogryzie!
Giermek! Zobaczysz, że cię jeszcze dzisiaj za to pogryzie!
-
odeta89
jest to możliwe, ponieważ będziemy chyba próbować zrobić stado czteroświńskie. ma szansę na tytuł królewicza również 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Znaczy się Brunka będzie rodzynkiem?odeta89 pisze: będziemy chyba próbować zrobić stado czteroświńskie.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
-
odeta89
dlatego to baaardzo odległe zamiary. Marek już jest impotentem, ale poczekam jeszcze, aż starość dobije jego plemniki, a Mikrus idzie chyba w jego ślady, poza tym jest kastratem, to i spokojniejszy. Najbardziej i aktualnie martwi mnie ten dziad królewicz Tango.
zresztą to opcja bardzo ewentualna i niekoniecznie. przypominam - mam zarąbistą klatkę
moje dziewczynki mikromalinki Azula i Mała Mateuszowa (chyba, zobaczymy jak waga) w czwartek wyruszają do swoich domów
zresztą to opcja bardzo ewentualna i niekoniecznie. przypominam - mam zarąbistą klatkę
moje dziewczynki mikromalinki Azula i Mała Mateuszowa (chyba, zobaczymy jak waga) w czwartek wyruszają do swoich domów
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To daj zdjęcia dziewczynek! Szybko, szybko zanim wyjadą! 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
odeta89
Nic nowszego nie mam, może je dziś pomolestuję, bo mam jutro egzamin z EKG, więc trzeba milion innych rzeczy zrobić zamiast nauki
Dziś rano, jak wróciłam z zielonych zakupów z TŻ, poszłam świństwu zieleninkę wrzucić i patrzę, że Tango znowu próbuje zrobić noc poślubną Bruni w dzień. I stoję przy tej klatcę i mówię "no Brunia chapnij go, no ugryź" [w domyśle żeby się odczepił], a TŻ z kuchni "ej, Ty te świnie hodujesz na walki? są w ogóle walki świń?"
edit. ostatnio świństwa śmierdziały świństwem, a Marek miał koło kupra bizony, więc poczyniłam krok ku znienawidzeniu mnie przez świnie i urządziłam kąpiel
Marek i Mikrus zachowywali się jak w spa, zrelaksowani, rozluźnieni - aż za bardzo bo 4 boby wypłynęły do wanny. Marek dodatkowo strzyżenie dzielnie zniósł.
Brunka wiele nie protestowała, ale na suszarkę nie chciała się namówić. W wannie okazała się, że ma doskonałą figurę. Po raz kolejny Tango okazał się ciapą i dudusiem, próbował uciekać z wanny, mimo damy przy swoim boku. Po wejściu do klatki kiedy próbował powąchać Brunie ona zaczęła do niego głośno gadać [idę o zakład, że powiedziała "ale jesteś miękka buła w praniu"] i się odczepił. generalnie Brunka odważniejsza nieco, zobaczymy co będzie jak wyschnie.
-
Carotinka
Jej, co za minka w pierwszym zdjęciu
Wygląda jakby coś przeskrobała
Kochane masz świniaczki
Wygląda jakby coś przeskrobała
Kochane masz świniaczki