Dzima chlopaki sa w salonie i nie maja drzwiczek do klatki. Hmm nawet ciazko to nazwac klatka. Maja swoj kacik i reszte pokoju dla siebie. Salon jest ich. Po katach rozstawilam legowiska zeby mialy gdzie sie pochowac przez soba. Ta niby klatka to w sumie bardziej jadalnia.
No i powiem Ci Dzima, ze sie balam polaczyc Diablo i Lewisa, ale zdecydowalam sie tylko dlatego, ze Diabelek nie jest agresywny i ucieka zamiast sie stawiac. Z innymi swinkami bylby matrix podejrzewam, bo ta reszta nie odpusci a wrecz przeciwnie.
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Kuurcze, oby się udało! Chłopaki, bądźcie grzeczni! A co do tej lampki, to może faktycznie zostaw im na noc - o ile sama zaśniesz
Mój też w dzień, jak świeci słońce to leń nieprzeciętny, ale wystarczy, żeby zasłonić rolety i zaczyna świrować.
Kciukamy baaaardzo mocno

Kciukamy baaaardzo mocno

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zbliżenie w 0:34 na piwko-bezcenne
ruby nagrywa?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Kurcze, obejrzałam filmik o przeżyłam szok - jacy oni duzi są!
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Patrząc na te tłuste poczochrane czarne dupeczki, stwierdziłam ,że chcem rozetke. Ostatnio mi się nie szcześciło i pożegnałam, ale nadal je uwielbiam. Jak przyjade do Was to będziemy szukać starszego chłopaka 

- Dzima
- Kontakt:
pour to wypadałoby wątek wzbogacić o nowe fotki
Naprawdę są duzi! Prawdziwe 5kg szczęścia (lekko licząc)

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima chyba musisz wziasc korepetycje z matmy. Ryan wazy 1.6, Lewis 1.45, Alfie 1.5, Angelo 1.35 a Diablo 1.1kgDzima pisze:pour to wypadałoby wątek wzbogacić o nowe fotki![]()
U chlopakow nieciekawie. Lewis zaczal rzucac sie na Diabelka i na Ryana

Pour ja sie przeniesiesz to moze polaczymy chlopakow w 3? zobaczymy kto z kim....
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
No jednego moge Ci podkradac jakby sie udalo polaczyc hehe... mialybysmy wspolna swinke 

ANYA tak ostro było? Krew się polała czy tylko futro latało? Rozdzieliłaś ich jednak czy są nadal razem? Ja nadal kciukam aby im się jednak udało dogadać 

- Dzima
- Kontakt:
Przecież mówiłam "lekko licząc"ANYA pisze:Dzima chyba musisz wziasc korepetycje z matmy. Ryan wazy 1.6, Lewis 1.45, Alfie 1.5, Angelo 1.35 a Diablo 1.1kgDzima pisze:pour to wypadałoby wątek wzbogacić o nowe fotki![]()

Anya, jak po nocy? Rozdzieliłaś chłopaków?
pour a kiedy się przeprowadzasz? chyba na 3kę nie macie co liczyć...za dużo testosteronu

Pyrka
Za TM
Za TM