Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: dortezka »

Ale Ci się miziaki robią :102:

ojj z tymi snami też tak mam, że czasami to strach zasnąć.. dlatego lubię jak mój Małż zawsze jest na noc w domu.. mam się w kogo wcisnąć gdy się w nocy obudzę ze schizą w głowie.. na szczęście coraz mniej mam takich snów..

chyba każda z nas drży o swoje prośki.. ja np po przyjściu z pracy zawsze swoje.. przeliczam.. okazuje się, że nie jestem sama.. Małż też je.. przelicza..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dortezka ale ja tez mam cos takiego, ze jak wracam do domu to od razu sprawdzam moje proski czy sa wszystkie cale - normalnie schiza :o
boe22

Post autor: boe22 »

Ja nie mam czasu ich przeliczać, bo tak walą w kraty, że obawiam się, że się uwolnią i rozleją się po domu...
Szybko taca i biegnę, biegnę...
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

boe22 pisze:Ja nie mam czasu ich przeliczać, bo tak walą w kraty, że obawiam się, że się uwolnią i rozleją się po domu...
Szybko taca i biegnę, biegnę...
Hahaha... moje wyobraźnia zaczeła działać... :szczerbaty: :laugh:
boe22

Ja nie wiem czy to śmieszne...
Zawsze tak mnie poganiają, kiedyś się zabiję na zakrętach!
Świnie rządzą twardą ręką(łapą)!
ANYA

Mi latwo to wyobrazic bo mam tak za kazdym razem.
Mam swinki w dwoch pokojach, tutaj wrzask i tam wrzask...nie wiem gdzie leciec najpierw. Do Ryana i Lewisa czy to reszty, bo Ci tez maja sile w glosie. No ale ja lubie jak mi sie swinie dra bo przynajmniej wiem ze zyja :D

Nie wiem czy pamietacie ale kiedys mi sie zdarzylo ze zostawilam dwie klatki otwarte.
Ryan byl wtedy z Diablo w klatce i nie zamknelam Angelo. Przychodze z collegu apatrze na klatke Ryana a tam Angelo lezy sobie na jego poslaniu. O malo zawalu nie dostalam wtedy. Ryan z Angelo sie dogadali bez problemu i ganiali biednego Diabelka. Ten az wskoczyl do pasnika zeby sie schowac a jak mnie nie bylo to siedzial w domku ktory byl na wybiegu bo ta dwojka nie chciala go wpuscic do klatki. Wtedy musialam umiescic Diabelka osobno. Dobrze ze Alfa nie wypuscilam bo pewnie bez weta by sie nie obeszlo :tired:
boe22

Terroryści!
Nie po dobroci- to siłą!
Ze świnią nie wygrasz. Jego na wierzchu zawsze! :shock:
balbinkowo

Przepraszam, skoro tak stawiacie sprawę, to rzeczywiście nie jest śmieszne :mrgreen: Na urodzinki sprawię wam dziewczyny skarpetki antypoślizgowe, abyście się mniej na zakrętach ślizgały i szybciej dotarły do swych rozwrzeszczanych skarbów :szczerbaty:
ANYA

Balbinkowo bardzo dziekuje za checi, ale mi juz dziecko kupilo takie skarpetki :D
balbinkowo

ANYA pisze:Balbinkowo bardzo dziekuje za checi, ale mi juz dziecko kupilo takie skarpetki :D
Aaaach, to o ciebie już się nie martwię :tired: jesteś zabezpieczona :szczerbaty: To jeszcze boe mi została :neener:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”