Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Boe - wiek to tylko numerekboe22 pisze:Moje urodzinki już były. 32-gie

Cos wam powiem smiesznego....
Wiecie, ze Ryan robi piekne stojki prawda? Szczegolnie ostatnio gdzie wiecej biega i zamienil tluszczyk na miesnie. Wiec dzisiaj wchodze z peczkiem koperku i postanowilam potrzymac go ciut dluzej w rekach zeby Ryan sie wysilil i wskoczyl mi na kolana. Zaczal robic piekne stojki, wiec Lewis stwierdzil ze tez musi sie postarac i zaczal robic stojki

Aj tam, aj tam... to na 33-cieboe22 pisze:Moje urodzinki już były. 32-gie

ANYA - cyrkowe się robią te twoje prośki

https://www.youtube.com/watch?v=RACJ9lcMfJw
Ja nad moimi wciąż pracuję

Wstyd się przyznać- ja też tak kiedyś myślałam, ale po tym jak uratowałam(prywatnie) jedną świnkę i wzięłam ją do siebie, to dopiero odkryłam w jakim byłam błędzie...
Ze świnką można nawiązać naprawdę głęboką więź, mogłabym tu przytoczyć nie jedną historię..
Dobra zastrzelcie mnie ale tez myslalam kiedys ze swinie sa glupie
i ze niczego nie da ich sie nauczyc.
SZybko zmienilam zdanie jak przywiozlam Ryana do domu, a potem Lewis w pare minut nauczyl sie wchodzic mi na rece. Swinki potrafia kombinowac a to oznaka inteligencji, ze cos tam mysla. Fakt, ze sa swinki mniej myslace jak Alf i Angelo (nadrabiaja uroda) i sa takie swinki jak Lewis i Diablo ktore szybko kumaja i ucza sie sztuczek oraz szybko nawiazuja kontakt, i sa takie swinki jak Ryan, ze wiedza co musza zrobic zeby przechytrzyc duzego, jak sie podlizac, jak wykorzystac i co sie oplaca a co nie. Malo tego Ryan wie co zrobic jak czegos nie chce mu dac albo jak wyslac mnie do sklepu po zakupy, nawet je sprawdzi czy czegos nie zapomnialam
A oto dowod:

Nawet sie sam nakarmi

SZybko zmienilam zdanie jak przywiozlam Ryana do domu, a potem Lewis w pare minut nauczyl sie wchodzic mi na rece. Swinki potrafia kombinowac a to oznaka inteligencji, ze cos tam mysla. Fakt, ze sa swinki mniej myslace jak Alf i Angelo (nadrabiaja uroda) i sa takie swinki jak Lewis i Diablo ktore szybko kumaja i ucza sie sztuczek oraz szybko nawiazuja kontakt, i sa takie swinki jak Ryan, ze wiedza co musza zrobic zeby przechytrzyc duzego, jak sie podlizac, jak wykorzystac i co sie oplaca a co nie. Malo tego Ryan wie co zrobic jak czegos nie chce mu dac albo jak wyslac mnie do sklepu po zakupy, nawet je sprawdzi czy czegos nie zapomnialam

A oto dowod:

Nawet sie sam nakarmi

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No rzeczywiście "aniołki" masz! Gdzie ja miałam oczy!?
Jak ktoś będzie chciał świnkę to będę odsyłać do twojego wątku, jak dźwignie psychicznie takie wyczyny to znaczy, że gotowy i sobie poradzi

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Podam tylko jeden przykład, że świnka może się bardzo przywiązać(świnki są różne- albo bardziej, albo mniej potrzebują człowieka): w kwietniu, kiedy nawiedził mnie na 1,5 tygodnia mój rodziciel, w związku z tym, że widzimy się średnio raz na parę miesięcy(8-9), a nie wiadomo ile razy jeszcze będziemy mieli okazji do spotkań(
tak bywa), miałam trochę mniej czasu dla prośków, oczywiście karmione, wybiegane, czysto itd. ale na mizianie nie było czasu za bardzo przez ten czas i.... jak po 2 dniach nie-miziania wzięłam Ututa na ręce i zaczęłam głaskać to(POWAŻNIE) posikał się z radości(wstyd się przyznać, ale aż się popłakałam), moje Tutuszki...
(po tym nawiedzeniu wzięłam 2 dni wolnego i miziałam cały czas 48 godzin
).
I niech mi ktoś powie, że świnia jest głupia! Jakby była głupia, to nie nawiązywałaby takich relacji z Dużą!

I niech mi ktoś powie, że świnia jest głupia! Jakby była głupia, to nie nawiązywałaby takich relacji z Dużą!

Dzima! jestes genialna. Pamietacie jak Ela miala problem zeby znalezc kogos na WPA? Teraz jak znowu sie zdarzy, ze ktos mieszka na koncu swiata
i nie ma kto zrobic WPA trzeba wyslac ta osobe do watku moich ANIOLKOW zeby przerobila caly watek a sie ta osoba odezwie po tej lekturze i stwierdzi, ze chce nadal swinki to bedzie tylko trzeba dogadac szczegoly
Boe -swinki potrafia tesknic. To tez wiem, nawet te ktore udaja ze nas nie lubia
Tez mi sie zdarzaly sytuacje jak u ciebie ze nie mialam dla nich czasu a swinki sie tak fajnie cieszyly jak siadalam na podlodze kolo nich. Juz mniej po tym jak je wycaluje i wytarmosze

Boe -swinki potrafia tesknic. To tez wiem, nawet te ktore udaja ze nas nie lubia

Tez mi sie zdarzaly sytuacje jak u ciebie ze nie mialam dla nich czasu a swinki sie tak fajnie cieszyly jak siadalam na podlodze kolo nich. Juz mniej po tym jak je wycaluje i wytarmosze

Tarmosić je tarmoszę, ale chociaż chciałabym je wycałować to nie mogę
Mam straszną alergię. I najlepiej o mojej miłości do świń świadczy to, że mimo że się męczę -to mam ich coraz więcej!
Prędzej sama się wyprowadzę z własnego domu, niż oddam prośki
Edit.
Hierarchia układa się następująco:
1)świnie
2)pies
3)ja
...
...
długo, długo nic...
i...
4)Paweł

Mam straszną alergię. I najlepiej o mojej miłości do świń świadczy to, że mimo że się męczę -to mam ich coraz więcej!
Prędzej sama się wyprowadzę z własnego domu, niż oddam prośki

Edit.
Hierarchia układa się następująco:
1)świnie
2)pies
3)ja
...
...
długo, długo nic...
i...
4)Paweł

Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 20:07 przez boe22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dopiero teraz to odkryłaś?ANYA pisze:Dzima! jestes genialna.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM