Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ale napisałam, że podobny, nie zareagowałaś to uwierzyłam 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Czyli jeśli dobrze zrozumiałam, to nabrałaś nas wszystkie (nie ładnie
) że masz nową świnkę a to były stare zdjęcia Alfiego, tak?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oj Anya chyba jeszcze trzeźwieje po weekendzie
żarty się jej trzymają
e. Ja wiem! Odegrałaś się za tych "aniołków"
udało ci się

e. Ja wiem! Odegrałaś się za tych "aniołków"

Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 21:26 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

No dobra dobra moje kochane malenstwo ma na imie Alfie i skonczyl jakos niedawno 2 latka. Przywiozlam go do domu 9 czerwca 2 lata temu i niedlugo bedzie rocznica.Dzima pisze:Ale napisałam, że podobny, nie zareagowałaś to uwierzyłam
W ogole mam z 1000 fotem w imageshack ktore przepadly ze starym forum. Jak podacie haslo to moge wrzucac tematycznie.
Chcialam zaczac od ostrzezenia co do laczenia i pokazac wam ze nie jestem taka az panikara ktora sie tak latwo poddaje w laczeniu...
Balbinkowo, 2 lata temu az tyle osob mi nie gratulowalo, bo 2 dni wczesniej sie zarejestrowalam na forum. Ktos musial przywitac Alfa

Nastepnym razem jak powiem, ze mam nowa swinke to nie wierzcie mi
Dzima, za tydzien mam egzaminy z calego roku i tak chyba stress na mnie dziala
A mnie strofuje hehe
Za karę musisz jedną adoptować

Teraz to mi i tak nie uwierzycie nawet jak naprawde przywioze do domu swinke. Pozatym w mojej okolicy nie ma swinek do adopcji a z daleka nie wysla, juz sie kiedys pytalam (jak mialam tylko Ryana)boe22 pisze:A mnie strofuje hehe
Kiedyś będę w okolicy to Ci podrzucę!
Z Londynu już nie jest tak daleko! Mój drugi dom
!
Z Londynu już nie jest tak daleko! Mój drugi dom

Wybaczę, wybaczę... ale tylko dlatego że Alfie jest taki słodki na tych zdjęciach
Wymiziać, wycałować
Mam się własnie brać za prasowanie, ale wziełam Fionkę i ta przytuliła się do mojej szyi i drzemie... słodkości mówię wam
a aparatu pod ręką brak 

Mam się własnie brać za prasowanie, ale wziełam Fionkę i ta przytuliła się do mojej szyi i drzemie... słodkości mówię wam

Boe pomieszkujesz w Londynie? Jak bedziesz w poblizu to wpadaj do nas. Zobaczysz jak wesolo jest u nasboe22 pisze:Kiedyś będę w okolicy to Ci podrzucę!
Z Londynu już nie jest tak daleko! Mój drugi dom!

Balbinkowo - prasowanie moze zaczekac, ja tez sie wlasnie ucze do egzaminow, a ile warte sa takie chwile ze swinka wtulona
Mieszkałam parę ładnych lat i uważam za drugi dom, poza BDG.
Tęskno mi czasami, ale mam tam jeszcze do kogo i do czego wracać. Nie wiem kiedy będę, ale na pewno będę. Jak chcesz to Ci podrzucę świnię
.
Tęskno mi czasami, ale mam tam jeszcze do kogo i do czego wracać. Nie wiem kiedy będę, ale na pewno będę. Jak chcesz to Ci podrzucę świnię