A ile po krzakach się nalatam w poszukiwaniu ich ulubionego żarełka!
Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
-
boe22
Re: Gucio & Stefan
Ja ostatnio tylko biegam do warzywniaka, a z siatami do domu...żeby chociaż podziękowali!
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka. A prosiak ma żonę, ale nie wiem co u niej, jej dt mi nie odpisałognista koza pisze:Uch po co właziłam w Twój wątek Pastuszkucudny chłopak do adopcji we Wrocławiu a ja bez perspektyw.....
U mnie też boe zero podzięk, ale pełne brzuchy to szczęśliwe świnki, a szczęśliwe świnki to szczęśliwi Duzi
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Telepatia ?pastuszek pisze: Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka.
-
boe22
Mnie zawsze dziwi zdziwienie ludzi, jak biegam po krzakach, coś zrywam i niosę do domu... chaszczy nie widzieli?
- pastuszek
- Kontakt:
Mnie zawsze ciekawi co taki sobie człowiek myśli - pewnie, ze zbieram dla siebie 
-
boe22
Zupę z trawy gotuję! Albo z mlecza!
Bo po to zasuwam do roboty codziennie, żeby na koniec wypasać się na łące! Brak wyobraźni ludziom!
Bo po to zasuwam do roboty codziennie, żeby na koniec wypasać się na łące! Brak wyobraźni ludziom!
- pastuszek
- Kontakt:
Oj tam zaraz telepatiaognista koza pisze:Telepatia ?pastuszek pisze: Przeszłaś mi przez myśl, ale w wątku napisałaś, że póki co adopcja schodzi na dalszy plan to nie podsuwałam prosiaka.
- dortezka
- Kontakt:
jak zero podzięk.. a 2 szufle bobów to za mało? biedne świnie się produkują a człowiek nawet nie doceni.. phi!pastuszek pisze:
U mnie też boe zero podzięk, ale pełne brzuchy to szczęśliwe świnki, a szczęśliwe świnki to szczęśliwi Duzi
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Zaffiro
Haha święta racjadortezka pisze:jak zero podzięk.. a 2 szufle bobów to za mało? biedne świnie się produkują a człowiek nawet nie doceni.. phi!
- pastuszek
- Kontakt:
żeby chociaż same je zamiotły i na szufelce podały