Nie wiem czy pisałam wcześniej czy nie, jeżeli nie to polecam dosyć starą książkę Z zimną krwią Trumana Capote. Książka jest troszkę ambitniejsza wszystkie wydarzenia opisane w książce miały miejsce w rzeczywistości. Jest po prostu dobra i zostaje w pamięci.
Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Agmeszka
Re: Mole książkowe
Brakuje mi jeden tom Wiedźmina i tak sobie myślę, że jak go w końcu kupię to przeczytam wszystkie tomy na raz
ponoć ma powstać nawet film.
Nie wiem czy pisałam wcześniej czy nie, jeżeli nie to polecam dosyć starą książkę Z zimną krwią Trumana Capote. Książka jest troszkę ambitniejsza wszystkie wydarzenia opisane w książce miały miejsce w rzeczywistości. Jest po prostu dobra i zostaje w pamięci.
-
Agmeszka
Dzisiaj jest fajna promocja w księgarniach Matras Księgarnie w całym kraju.
Co jakieś 25 min podawane są adresy ksiegarń gdzie można odebrac pakiet książka plus koszulka.
wystarczy śledzić na fejsie i kto pierwszy ten lepszy
https://www.facebook.com/EndgamePolska/timeline
Ja juz swoja książke i koszylkę odebrałam
Co jakieś 25 min podawane są adresy ksiegarń gdzie można odebrac pakiet książka plus koszulka.
wystarczy śledzić na fejsie i kto pierwszy ten lepszy
https://www.facebook.com/EndgamePolska/timeline
Ja juz swoja książke i koszylkę odebrałam
-
lubię
Jeśli film będzie taki jak pierwszy to Boże uchowaj
Próbowałyśmy z koleżanką obejrzeć chociaż tak dla beki, ale sie nie da sie...
Wiedźmina czytałam po kawałku, jak wychodził kolejny tom, w międzyczasie zapychając dziury czymkolwiek - fajne to było, jak rozciągnięte w czasie oglądanie ulubionego serialu
I ta adrenalina - dorwać książkę przed matką
Zaraz po "Wieży Jaskółki" przeczytałam wszystko hurtem, od początku. Warto było, miło wspominam, ale w ogóle mnie nie ciągnie z powrotem. Może trochę się boję porysowania wspomnień
Tak czy inaczej, Agmeszko - dobry pomysł przejechać całą serię za jednym zamachem, Dropsio - jesteś dokładnie w tym wieku, żeby potem dobrze Wiedźmina pamiętać 
Wiedźmina czytałam po kawałku, jak wychodził kolejny tom, w międzyczasie zapychając dziury czymkolwiek - fajne to było, jak rozciągnięte w czasie oglądanie ulubionego serialu
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ej, film nie był zły. Nastawiłem się na tanią rozrywkę filmu klasy C i się nie zawiodłem.
Podpis usunięty przez administratora.
-
lubię
A ja owszem, myślałam, że się pośmiejemy (Jaskier -Zamachowski
itd., plastikowe jaszczurki, ruiny w roli zamków w czasach świetności i takie tam), ale film był nudny i bezbarwny jak rozgotowany makaron, nawet nabijać się człowiekowi odechciewało. Porównaj z np. "Martwicą mózgu". Jednak nawet w taniej rozrywce filmu klasy C jest jakość i jakoś...
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Martwica Mózgu to klasyk nad klasyki. Klasa B! Z nią może równać się, np... Maglownica 
Podpis usunięty przez administratora.
-
lubię
Jest jeszcze takie coś o psychopatycznej oponie ze zdolnościami paranormalnymi, ale tego nie widziałam...
-
katiusza
Dropsio jak chcesz przepaść z kretesem na kilka miesięcy to bierz się za książki Canavan. Ja uwielbiam każdą jedną bez wyjątku, ale niestety jak tylko zaczynałam czytać to oderwać się nie szło 
-
Asia909
Czytal ktos tu Papierowe miasta? 
Jak nie to bardzo polecam, juz za 17 dni ruszaja zdjecia do filmu
Nie moge sie doczekac ekranizacji!
Wolalabym zeby ekranizowali Szukajac Alaski, bo to mocniejsza ksiazka, ale moga byc takze Papierowe miasta :p
Jak nie to bardzo polecam, juz za 17 dni ruszaja zdjecia do filmu
Wolalabym zeby ekranizowali Szukajac Alaski, bo to mocniejsza ksiazka, ale moga byc takze Papierowe miasta :p
-
Agmeszka
Nie czytałam ale widziałam, że ma dosyć dobre oceny ta książka.Asia909 pisze:Czytal ktos tu Papierowe miasta?
Jak nie to bardzo polecam, juz za 17 dni ruszaja zdjecia do filmuNie moge sie doczekac ekranizacji!
Będzie kolejna w kolejce tych do przeczytania. Kolejka wciąż rośnie a czasu mało
Dzisiaj skończyłam czytać Syndrom Pinokia Davida Zemana dobry thriller polityczny.