Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
CocoChanell
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Zamiast prison break to teraz Anya kreci na żywo nam Cage break
on skubany pod tymi swoimi "piórami" musi chować plany ucieczkowe :DDD Anya weź go dobrze przejrzyj! 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
On po prostu obserwuje wszystko z lotu ptaka, dlatego tak często chce być brany na ręce 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
O matko! co za wytrwałośćCocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcamijutro sie biore za dziewczynki Dzimy
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Ann
Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stronDzima pisze:O matko! co za wytrwałośćCocoChanell pisze: Takze miło bylo spedzic dzien z twoimi chlopcamijutro sie biore za dziewczynki Dzimy
Bardzo mi się podoba nowe mieszkanie chomika, ma tyle miejsca, ale widocznie dla niego wciąż za mało skoro stamtąd zwiał
-
CocoChanell
kara musi być! Więc z pokorą nadrabiam zaległości 
-
anuleczka
... że ja jeszcze nie mam chomika? 
-
ANYA
No wlasnie! Dlaczego nie masz chomika?anuleczka pisze:... że ja jeszcze nie mam chomika?
Jaka samodyscyplinaCocoChanell pisze:kara musi być! Więc z pokorą nadrabiam zaległości
A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron?Ann pisze: Ja dzisiaj też się wzięłam za nadrabianie wątków u Anyi mi na razie wyszło najwięcej, bo ponad 20 stron
Bardzo mi się podoba nowe mieszkanie chomika, ma tyle miejsca, ale widocznie dla niego wciąż za mało skoro stamtąd zwiał
Chomisiowi zawsze bedzie malo tak jak swinkom. Dalam im pokoj i bylo tyle miejsca a teraz juz im nie wystarcza.
-
Ann
Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiamANYA pisze: A gdzie bylas jak Cie nie bylo przez 20 stron?![]()
Chomisiowi zawsze bedzie malo tak jak swinkom. Dalam im pokoj i bylo tyle miejsca a teraz juz im nie wystarcza.
No niestety, a co gorsza w razie nagłej chęci zwiedzania chomik zmieści się w więcej miejsc niż świnka
-
ANYA
Mi tezAnn pisze: Rok akademicki się zaczął to i czasu mniej, dlatego co jestem na forum to nadrabiam
Ale tego sie nie boje. Boje sie ze spadnie z wysokiego akwarium i ze swinki go zjedzaAnn pisze:No niestety, a co gorsza w razie nagłej chęci zwiedzania chomik zmieści się w więcej miejsc niż świnka
-
CocoChanell
i jak tam nocka u chomika? Przestał uciekać?
) Nie miej takich czarnych myśli, że ci świnki chomika zjedzą!