Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Casia

Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Casia »

U mnie tez tak jedna się wypieła do drugiej a ze jest skinka ,to widać było ze poważnie gotowa :redface: :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a dziś mijają.. 3 latka jest z nami Frenia!
Szukaliśmy już wtedy koleżanki dla Pigi.. Małż zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia.. była jak takie brzydkie kaczątko a wyrosła z niej prześliczna świnka. Bardzo długo się z nami oswajała. Trzęsła się jak osika i najlepiej nie wychodziła by w ogóle z domku. Pigi tuliła się do niej za co cały czas obrywała po nosie.. taka to Frenia była..

Frecio, obyś spędziła z nami jeszcze wiele lat, żebyś nadal była królową w swojej klatce, żebyś była zdrowiutka i szczęśliwa u nas a brzusio miała zawsze przyjemnie pełniutki Obrazek :buzki: :buzki:

taki był z ciebie malutki wypłosz
Obrazek

a później, dzień po dniu przeobrażałaś się w ślicznego łabądka :love:
Obrazek

nasza puchasta kulko Obrazek
Obrazek

z psiapółą :love:
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Casia

Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi, 3 latka Fren

Post autor: Casia »

Faktycznie kawał pięknej Swinki z niej wyrósł :102: . Ale maja miejsca u Ciebie, wiesz ja to chyba bym tam wchodziła do nich w gości :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Frecia :buzki: Wszystkiego najlepszego! Uczynnych Dużych i wiecznie pełnej miski.
Ach pewnie spędza swoje święto w ramionach ukochanego...twojego małża :twisted: :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ale mam opóźnienie :nie_powiem: Mam nadzieję, że Fretka wybaczy i przyjmie ode mnie i mojego stada najlepsze życzenia :buzki: 100 lat dla Fretki! :prezent:

PS fajnie się ogląda zdjęcia małych świneczek :love: A później patrzysz na kluchę i się zastanawiasz jakim cudem kiedyś było takie małe i chude :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze: PS fajnie się ogląda zdjęcia małych świneczek :love: A później patrzysz na kluchę i się zastanawiasz jakim cudem kiedyś było takie małe i chude :lol:
No faktycznie...po zwierzakach widać jak ten czas leci, niby nic się nie zmieniły....a jak się ogląda zdjęcia to nie można uwierzyć :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Frenia dziękuje wszystkim za życzenia i przesyła całuski :buzki:
Dzima pisze:Ach pewnie spędza swoje święto w ramionach ukochanego...twojego małża
a żebyś wiedziała.. on cały czas gada, że to jest JEGO świnka.. że On ją wybrał, spodobała się jemu od razu a ja mówiłam, że paskuda z niej Obrazek
martuś pisze:Ale mam opóźnienie :nie_powiem: Mam nadzieję, że Fretka wybaczy i przyjmie ode mnie i mojego stada najlepsze życzenia
Jaśnie Frenia wybacza, choć mówi, że pęczek koperku pomógłby zapomnieć o wszystkim :szczerbaty:

to prawda.. jak patrzę na stare zdjęcia to nie mogę wyjść z podziwu, że z takich maleństw takie świnie wyrosły.. szczególnie jak sobie przypominam Fifi&Rifi.. toż to sama głowa i nóżki były a teraz ponad kilo świniny!

i parę fotek
Yeaaahh.. przyszło sianko od Pana Roberta! omom omomomom.. Panie Robercie, pakujemy się i jutro przyjeżdżamy!!Obrazek
Obrazek

Obrazek

nigdy nie chciały gryźć gałązek.. ciekawe czym je Pan Robert wysmarował, że się tak rzuciły... :think:
Obrazek

Miało być zdjęcie Pigi.. ale Rifi miała parcie na szkło
Obrazek

ciii.. bo Pigi śpi :love:
Obrazek

wypuściłam świnie na wybieg.. wyszły się porozglądać, pewnie czy nic dobrego nie ukryłam gdzieś tam..
Obrazek

i po jakiejś pół godzinie wybieg świń wyglądał tak..
Obrazek

aktywne mam świnie co nie?

a co zrobić gdy leżysz sobie w najlepsze w norce i jakaś bezczelna świnia Cię stamtąd wywali?
A masz Ty świnio (Pigi).. teraz już z tej norki nie wyjdziesz! Obrazek
Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

My też z dużym opóźnieniem (sesja), ale życzymy solenizantce (i reszcie stada) dużo zdrówka! :buzki:

Uwielbiam oglądać zdjęcia Twoich panien :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”