Nie, nie Burgess wygląda jak boby koszatniczek. Jak wsypałam moim to nie wiedziały czy jeść czy ... (ale w końcu smakowało). Świnki też jedzą (u mnie).Dzima pisze:Aha i Burgess wygląda jak małe świńskie bobki

Moderator: pastuszek
Nie, nie Burgess wygląda jak boby koszatniczek. Jak wsypałam moim to nie wiedziały czy jeść czy ... (ale w końcu smakowało). Świnki też jedzą (u mnie).Dzima pisze:Aha i Burgess wygląda jak małe świńskie bobki
ponoc dobra, u mnie jest w Maxi Zoo- raz kupiłam, moje nawet nie podeszły do misek, cała paczkę oddałam kolezance- jej świnka tez z trudem zjadła , a jest mało wybrednatwojawiernafanka pisze:Czy ktoś z Was zetknął się z karmą Real Nature? Jak jej skład - dobra, kiepska?
Ja ostatnio wypróbowałam i też nie polecam.jolka pisze:ponoc dobra, u mnie jest w Maxi Zoo- raz kupiłam, moje nawet nie podeszły do misek, cała paczkę oddałam kolezance- jej świnka tez z trudem zjadła , a jest mało wybrednatwojawiernafanka pisze:Czy ktoś z Was zetknął się z karmą Real Nature? Jak jej skład - dobra, kiepska?
no własnie przeczytałam na FB i troszkę sie przeraziłam, To co ja teraz z 2 kg zrobię?? a moje chętnie jadłyJack Daniel's pisze:Burgess nie taki znowu zdrowy, jak o nim piszą.
- pszenica i mączka pszeniczna
- łupiny soi, soja wysokobiałkowa, olej sojowy, groch (ta sama rodzina)
- SÓL
Jest jeszcze mączka z trawy, mączka owsiana, miazga z buraka cukrowego oraz dodatki.
To tyle, jeśli chodzi o skład.