Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: ANYA »

Natasza cos za cos. JA zmieniam podloge w mieszkaniu juz pare miesiecy i za kazdym razem jak postanowie od nowa ze moge polozyc juz to mi swinie choruje i ta kase na nie wydaje :idontknow: ale wole miec brzydka podloge i wyleczone swinie.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

ANYA no dokładnie ja tak samo. Kij z nowym łóżkiem a to się sypie dry bedy wazniejsze :lol: szkoda tylko, że dla nas to normalka a reszta pikoli za moimi plecami. . . i jak zwykle śmieszna sytuacja w rossmanie. Kupuje podkłady dla dry beda do przewijania niemowląt, babka pyta czy mam karte "rossnę" a ja jej mówię że to podkład dla świnek na wybieg. A ona mówi że też ma ale na trocinach to jej poleciłam caviarnie i szybko opowiedziałam o dry bedach że są super na stopki świńskie, a za mną baba w kolejce"matka polka" wzdychała ... to jej grzecznie powiedziałam żeby nie dyszała mi za plecami :102: chciałam jej pocisnąc ale sobie odpuściłam ... no co to sa nasze świńskie dzieci :love:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Ann

Post autor: Ann »

Natasza pisze: a za mną baba w kolejce"matka polka" wzdychała ... to jej grzecznie powiedziałam żeby nie dyszała mi za plecami :102:
:laugh: A co ona na to? :P
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

na szczęście nie zaczynała tematu :lol: bo glupio było by mi powiedziec że trzebabyło sobie dziecka nie robic a kupic swinke jak żal dupkę ściska ... oczywiście ja nic do matek nie mam ale nie lubie jak ktoś wyżej... niż .... ma. ale dzień minął spokojnie :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Andzia

Post autor: Andzia »

:lol:

tak to juz jest,najczesciej ludzie nie chca lub nie potrafia zrozumiec jak mozna dbać o świnki( gryzonie)
jakbym miala psa to jakos by uszło,ale "szczury"!!! :lol:

w aptece zawsze maja krzywego banana na ustach jak mnie widza,bo wiedza ze zas beda musialy leciec po duuuuuuuzo seni :p
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No dokladnie dbNie o psa ludzie potrafia zrozumienic ale o gryzonie to juz nie. Teraz kilka. Newsow co u mnie...sad skazal tego co mnie potracil na600zl+110 zl koszty sadowe. Policja wnioskowala o 300ale sad uznal ze to za malo;) robilam badanie krwi do rezonansu-skoro pzu moze pokryc koszty to zrobilM kontrolnie dalam 570zl i na fakture. A tam wyszlo ze mam patologic,ne xoz tam tarcz kregowych. Ucisk rdzenia na cos tam. Zwezony przeplyw rdzdniowy.... W pon mam wizyte u ortopedy to mi wytlumaczy a prawnik pewnie zwiekszy roszcze ia bo wyszlo ze mam poxzatkizwyrodnienia na skutek coz tam z lordozy-po wypadku. +zrobilam morfologie i inne badania i mam nadczynnosc tarczy chyba do wycieci bo mam wole na szyi mo,e nie bede taKa nerwowa ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Oj, Nataszka..Dobre wieści i złe wieści :? Ale jak już coś się nie tak dzieje, to dobrze, że wykryte.Za zdrówko! :fingerscrossed:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Nataszko te problemy co ty masz to raczej sprawa dla dobrego neurologa niż ortopedy. No i pewnie rehabilitacja cię nie ominie :szczerbaty:
A co do tarczycy to z tego co mi wiadomo lekami można leczyć, nic broń boże nie wycinać ;) Ale endokrynolog do tego potrzebny, leki ci dobierze i będzie dobrze :D
A co u zwierzyńca słychać?
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

No nie, jak już jest guz na tarczycy, to trzeba go wyciąć! Leczenie swoją drogą.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

trzymam mocno kciuki za twoje zdrówko :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”