Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Waga rano na czczo 570.Fi Nie ma biegunki, są piękne boby a waga rośnie tylko w ciągu dnia bo w nocy nie je herbi z miseczki. Jutro wet. Dziś w nocy będę go dokarmiac a jutro pogadam o wprowadzeniu moczonej karmy skoro biegunki nie ma. Ahhhh fisiu wybredny mamusia cie rozpuściła. Dziś W pracy cały dzień wiec chłopaki są razem. Wczoraj R był z fi na kroplówce a, że moja wet traktuje fi jak swoją świnkę bo sama też ma to jest ciocią filipka a jej partner to wujek. I wchodzi Rafał z fi do gabinetu a ona "chodź ciocia da cie do wujka na rączki. " mój Rafał pewnie pomyślał że jest w domu wariatów. AA I przy kroplowce wet mówi Rafałowi ze trzeba do fi mówić żeby nie czuł się w tym sam ... Rafał mówi, że ona chyba nie wie jakie on mam do tego podejście" bo on taki nie jest słodki dla fi;) Filipek sam teraz ciągnie ze strzykawki zajada jak zły. Szkoda ze z miseczki w nocy nie jadł.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2015, 9:41 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Będzie dobrze! Jest poprawa co najważniejsze. Ja dalej trzymam kciuki za zdrowie twoich podopiecznych. :) :fingerscrossed:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

dzielny, kochany bombelek <3 <3 <3
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Mamusia o 20 kończy arbajt i leci po Fisia. Nasza wet ma dzis wolny dzień a pisze do nas sms: jak tam nasz Filipek. Wielkie pokłony dla jej zaangażowania w swoją pracę. Maszynę do szycia kupiłam, za dwa dni zamówię na wypłatę materiały i powoli ruszamy ze sklepem <3 niestety PZU sie nie popisało i nie będzie od razu tak na bogato ale jakoś będzie ;] wszelakie ziółka, miski itd będą :)

Fisiu tyj !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Waga wieczorna 590 waga naczczo[raz go w nocy nakarmiałam] rano 597 :D biedny na biurku zalazł kawałek karmy i zeżarł zaraz lecimy do weta może nam pozowli już coś jesc :fingerscrossed: Ptyś wcina sianko!
katiusha

Post autor: katiusha »

Pewnie ma głód w oczach bidulek :roll:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dobrze, że chce jeść. Teraz tylko czeka na pozwolenie weta i rzuca się na miche :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Filipek juz się rzucił na michę :) zajada moczona karmę chociaż próbuje też ta twardą ale mu nie idzie. Do tego ma mussli miękkie w miare + sianko, które też w końcu zaczął jesc .kupiłam mu u weta babke lancetowatą i ptasznika bo są dobre na zbicie kupy w całośc , to tak zapobiegawczo. Zamówiłam w hipciu 2xherbicare, + kupiłam 20 g w razie czego na jutro bo nie wiem kiedy kurier będzie. Więc 200 zł poszło ... Bo fi 200 g karmy ratunkowej zjada w 2,5 dnia czyli 80 zł .. :102: Fi u weta wazył 607 , bez karmienia przez 4 godz 579, 2 godz po karmieniu 607/ Powoli do przodu :love:

Laseczki, ps Kofi mi ostatnio bardzo przytyła, zawsze była taka szczurkowata, minął prawie rok od porodu i doszła do siebie. Pysio okrągły jak sloneczko, dupka jak waliza :love:

"Uwaga laski ustawiamy się!duża cyka nam fotki do portfolio... będziemy sławne i bogate!"

Obrazek

"Szybko szybko, ustawiamy się w szeregu..eee a gdzie pepuszka?"

Obrazek

"Ooo jest już , dawaj pysiem do fotografa"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Edit: w nocy dokarmiam dwa razy 1:00 i o 4:00 potem juz 6:30. Waga o 1 w nocy 624 :jupi:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Obrazek
o losie :love: :love:

Fisiu brawo :jupi: :jupi:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-