Poznańskie świniory - koniec pewnego rozdziału.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Został tylko Major...

Post autor: Pulpecja »

Przykro mi z powodu Olesi.
Pamiętam na starym forum miałaś cudnego czarnego samczyka, który nie dogadał się z Majorem. Pamiętam, że pisałaś, że to Twój świnek marzenie. Potem on był we Wrocławiu. Śledziłam jego losy. I pamiętam, jak u Ciebie pojawiła się Olesia. Też zakochałam się w niej od razu. Wydaje się, jakby to było wczoraj, a oni oboje biegają po tęczowych łąkach.
Trzymam kciuki za Majora, oby był z Tobą jak najdłużej!
patic6

Post autor: patic6 »

Ten czarny samczyk to Lester - był z nami bardzo krótko, ale faktycznie było moim świnkiem wymarzonym i wychuchanym ;) W pierwszym poście jest kilka jego zdjęć. Niestety się dziady z Majorem pogryzły, bardzo skutecznie. Po tym wydarzeniu Major został odjajczony i dostał Olesię, a Lester pojechał do Uli z Wrocławia. Wyłam jak bóbr jak się dowiedziałam, że odszedł za TM...

Majorowi - odpukać - nic nie jest, ot straszny spaślak z niego (a że ciągle mieszka z jakimś chudzielcem, nie mogę mu ograniczyć żarcia), czasem z tego powodu robią mu się nagnioty na stopach, ale smarujemy Linomagiem i przechodzi. Wcale nie widać po nim upływu lat.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Silny chłopak :)
patic6

Dwa dni temu małe labotowarzyszki Majora pojechały do stałego domku. Biedak nie może sobie znaleźć miejsca, siedzi osowiały, mało je... Ma wprawdzie zapewnioną porcję mizianek codziennie i Pana Świnia za ścianą, ale to nie to samo :idontknow: Musimy skombinować mu towarzyszkę.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Major, śremski świń

Post autor: porcella »

On kastracik?
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
katiusha

Post autor: katiusha »

Jajka uciachane, więc tu już kolejka laseczek powinna się ustawiać :fingerscrossed:
patic6

porcella pisze:On kastracik?
Major kastracik, wszystkich panów traktuje jednakowo agresywnie, ale dziewuszki uwielbia (o ile nie są większe od niego i nie próbują dominować, co już się raz zdarzyło wśród tymczasek ;) i tak skończyło się wtedy rozejmem - ale jakim obrażonym! - po uprzednim doprowadzeniu panienki do porządku zabiegiem wyrwania kłęba kłaków). Poza tym to starszy gość, całe życie był z dziewczynami, z chłopem nawet nie próbowałam go łączyć od dłuższego czasu. Szkoda jego i moich nerwów. Na towarzystwo Pana Świnia (tymczasa) przez kratki reaguje nerwowo, cyka i próbuje podgryzać.
Być może już w sobotę przyjedzie jego nowa towarzyszka :fingerscrossed:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

O to trzymam kciuki :fingerscrossed: :D
Szejron

Post autor: Szejron »

Oooo, trzymam kciuki za nową pannę! :)
atka1966

Post autor: atka1966 »

a cóż to za piękność przyjedzie uszczęśliwić Majorka - Seniorka ? :think: :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”