Karmel i Czort już w DS! (Bydgoszcz)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

katiusha

Re: Karmel i Czort zarezerwowani! (Bydgoszcz)

Post autor: katiusha »

A czy przypadkiem nie zobaczył przyszły DS ich adopcyjnych zdjęć w TYM sklepie zoologicznym? Bo wydrukowałam Panowi Piotrowi, bo bardzo prosił mnie o informacje o adopcjach? :102:
Telaya

Post autor: Telaya »

A w jakim sklepie? To ja nic nie wiem, że nasze bydgoskie tymczasy się promują w zoologicznym :)
katiusha

To jest ten sklep:

https://www.facebook.com/ZebraSklepZoologiczny

Właściciel nie sprzedaje żywych zwierząt i jest bardzo zaangażowany. Prosił o plakat Stowarzyszenia i zdjęcia tymczasów do wzięcia. Wydrukowałam mu i ze cztery dni temu zawisły na tablicy korkowej w sklepie. Twoje też :szczerbaty:

Pan chce także abyśmy uraczyły klientów pogadanką o świnkach zorganizowaną w sklepie. Tak w styczniu gdzieś. Organizuje juz podobne spotkania z psychologiem psim i prosił o coś podobnego w związku ze świnkami :szczerbaty:
Dorka22

Post autor: Dorka22 »

Witajcie!

Nie, nie zobaczyliśmy zdjęć w sklepie zoologicznym :).
Nasza droga dotarcia tutaj była zupełnie zwykła. Po prostu córka słyszała o tym, że są możliwe adopcje świnek, które z różnych powodów szukają domów, więc weszłam w internet, kliknęłam: "adopcja świnki morskie Bydgoszcz" i wyskoczyły strony Stowarzyszenia :)
Jesteśmy na etapie wybierania klatki z półeczką i drabinką. Mam nadzieję, że za kilka dni przyjedzie i Chłopaki będą u nas.

Katiusza - mam nadzieję, że skoro będziemy prawie sąsiadami to w razie, gdy nie będziemy mogli sobie poradzić z Łobuzami, wesprzesz nas pomocą :)

pozdrawiam,
katiusha

Zawsze i wszędzie :102: Zapraszam z każdym problemem ale także i radościami :buzki:
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

katiusha pisze:To jest ten sklep:

https://www.facebook.com/ZebraSklepZoologiczny

Właściciel nie sprzedaje żywych zwierząt i jest bardzo zaangażowany. Prosił o plakat Stowarzyszenia i zdjęcia tymczasów do wzięcia. Wydrukowałam mu i ze cztery dni temu zawisły na tablicy korkowej w sklepie. Twoje też :szczerbaty:

Pan chce także abyśmy uraczyły klientów pogadanką o świnkach zorganizowaną w sklepie. Tak w styczniu gdzieś. Organizuje juz podobne spotkania z psychologiem psim i prosił o coś podobnego w związku ze świnkami :szczerbaty:
No to świetnie, trzeba mu też zostawić ulotki abc i inne, jakiś kalendarz, dla uczestników pogadanki można dać poradniki nasze. Zgłoście się do mnie na pw ze tydzień czy dwa przed planowana pogadanką to Wam wyślę. Chyba że macie?
Obrazek
katiusha

NIE MACIE! BAAAARDZO PROSIMY!!!
Telaya

Super! Kati, to może uda się jeszcze ściągnąć Joankę na pogadankę i będzie mały lokalny sabat :)
Dorka22

Post autor: Dorka22 »

A my już jesteśmy gotowi.... :)
Klatka stoi i czeka, jedzonko i sianko pachnie, kule do zabawy są, domek z pięterkiem jest. Może jutro się uda spotkać :)

A jeśli tak, to na urodzinki mojej córeczki Łobuziaki będą prezentem :)

A odnośnie sklepu Zebra, rzeczywiście jest, a mijam go co najmniej raz w tygodniu, więc jeśli w czymś mogłabym pomóc to służę pomocą :). Jedynym problemem może być to, że rzadko wchodzę do netu, albo przejrzeć pocztę, bo nie mam czasu. Ale Telaya znasz mój nr tel, więc proszę w razie potrzeby o tel. :)
Telaya

Re: Karmel i Czort już w DS! (Bydgoszcz)

Chłopaki pojechali do nowego domu :yahoo: Przyjechali idealnie, bo w środku przyjęcia urodzinowego - zostali zapoznani z koleżankami, Czorcik oczywiście pokazał jaki jest towarzyski, dal się każdemu po kolei wymiziać pod brodą, pomruczał z zadowolenia i obsiusiał gości. Karmelek mniej śmiało, ale polizał po palcach na dzień dobry - i poszli mieszkać w nowej klatce i oczywiście zjeść wszystko co na nie w środku czekało :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”