Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: dortezka »

Dzima... 5 lat to przecież jeszcze nie koniec naszych świń.. ja tam wierzę, że moje będą żyły co najmniej tyle co mój poprzedni proś, czyli min. 9,5 roku! i Twoje też, i innych.. wszystkie będą tyle żyły i już :) Szkatułka troszkę się zaokrągli, pozbędzie cyst i może w brzusiu jej będzie luźniej, lepiej się będzie czuła i wróci do starej wagi i znów będzie rządziła, nie tylko Mańkiem ale i Mopami ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

Co u świnek ?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jakoś leci. Miałam plan, żeby spróbować łączenia, aleee sobie daruję :roll: wypuściłam je wszystkie na konsumpcję doniczkowej trawki i wszystko było ok....dopóki była trawka... potem już tylko zgrzytanie zębów Zuli i Szkatuły. Żyleta jest kochana ona dogaduje się z każdą z nich. :102:

Złoooo czyste złooo....- bo za młodu za dużo przebywała ze Szkatułą
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Śledzisz mnie? A w dziób chcesz? <zgrzyt-zgrzyt>
Obrazek[/img]

Tydzień temu w sobotę zbudowałam Szkatule piętro długie na całą klatkę...a w niedzielę je demontowałam :lol: bo mopy miały za ciemno a rampa zajmowała Szkatule prawie cały dół....więc tak dla jaj sobie montowałam i demontowałam, a co! Czego się nie robi kiedy należy się uczyć.
Aktualnie:
Obrazek

Mopy wyszły z norek "na żebry"
Obrazek

Obrazek
Obrazek

A to nasze tajemnicze królestwo....czyli robimy to co świnki lubią robić najbardziej; zaraz po jedzeniu, spaniu, bobczeniu, jedzeniu i jedzeniu....bawimy się w szukaj nas
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
i tak w kółko... aż całe... 4minuty :szczerbaty: po takim wysiłku trzeba odpocząć...przynajmniej dwa dni i cztery obiady :laugh:

Jutro wybieram się z braćmi na "Walentynkowy spacer Azorkowy" organizowany w naszym schronisku- każdy dostaje psa i musi z nim aktywnie spędzić 3h. Oby nam pogoda dopisała to możecie liczyć na fajne zdjęcia. Och jakbym chciała psa..Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

To bardzo aktywny dzień :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Mopy są genialne z tymi ich łatkami na samych tyłeczkach :love: :lol:
Nieładnie że zgrzytają na Szkatułę :nono:
A dzień z psiakiem rzeczywiście się ciekawie zapowiada :) żebyś tylko nie uprowadziła jakiegoś.... :?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

To takie mopowe stringi :lol: Pięknoty! Szkatuła myśli sobie, że z imprezami i ziołem musi skończyć, bo co rusz w innym mieszkaniu się budzi :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

katiusha pisze:To takie mopowe stringi :lol: Pięknoty! Szkatuła myśli sobie, że z imprezami i ziołem musi skończyć, bo co rusz w innym mieszkaniu się budzi :lol:
Katiusha ten komentarz to po Twojej imprezie przyszedł Ci do głowy? :szczerbaty: :nie_powiem:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: Na szczęście obudziłam się we własnej jaskinii :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Spacer udany :yahoo: Bardzo mi się podobało, trafiły się fajne psiaki.
Ta ruda to Osa, druga to Korba.
Obrazek

Osa ma 15miesięcy. Ma słabość do wiewiórek i kaczek. Kaczkę prawie dorwała....spacer miał trwać 3h, ale po 2h usiedliśmy na ławce w parku i wyrwała się Wiktorowi do stawu, jeden skok i już była w wodzie. Jak się zorientowała, że pływa to momentalnie zawróciła :lol: ale cóż....była mokra więc wracaliśmy, żeby ją wysuszyli. :levitation:
Obrazek

Obrazek

Korba ma około roku. Podobno toleruje koty, więc namawiam, namawiam i jeszcze raz namawiam rodziców, a jak nie pękną to chyba postąpię jak ze świnkami-terapia szokowa.
Obrazek

Wrzucam linki na fb może kogoś urzekną :buzki:
Korba https://www.facebook.com/media/set/?set ... 154&type=3
Osa https://www.facebook.com/media/set/?set ... 154&type=3

Obrazek

Obrazek

Hau?
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ale czadowe psiaki :love: Mi też się marzy, ale w typie border collie. Kiedyś na pewno :lol:
Łączyć próbujcie, bo może się uda :szczerbaty: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”