Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: dortezka »

kati.. ja właśnie raz byłam i tak ryczałam.. teraz myślałam, że może jestem starsza (znaczy niby mądrzejsza) i bym poszła, trochę czasu wolnego mam.. ale czuję, że to średni pomysł więc podzieliłam się nim z mamą a ona mówi mi, że to nie dla mnie bo nie dam rady.. i wiem, że ma rację.. aż zła jestem na siebie :evil:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Czasem warto spróbować, też mi żal kiedy muszę psa zamknąć w kojcu, żałuję, że odprowadzam go do schroniska a nie wraca po męczącym spacerze na własne legowisko w ciepłym domku..tylko zostaje sam. Jednak lepiej pójść zabrać na spacer, dać chwilę szaleństwa i zabawy. Czasami odnoszę wrażenie, że one wyczuwają zbliżający się weekend i odwiedziny gości.
Dużo ludzi przychodzi z dziećmi, chce sprawdzić czy pies do zachcianka czy marzenie, niektórzy nadal wytrwale przychodzą. Przyjeżdżają też osoby z Poznania, a przecież tam też jest schronisko.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Chociaż tyle mają psiaki radości...Nie mogę jednak wytrzymać, gdy odchodzę po głaskaniu od psiaka i WIDZĘ i CZUJĘ to jego rozczarowanie i gasnącą nadzieję w oczach..Czuję się winna :cry:
A szczególnie serce mi pęka, gdy widzę psiaki, które są wycofane i już widocznie na nic nie liczą... Obrazek
Val

Post autor: Val »

Urzekły mnie krótkie fryzury. Jak się tak ładnie strzyże świnie? Maszynką? Ja nożyczkami tylko trochę obcinam, a latem pewnie będę musiała krócej mojego kudłacza strzyc.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nożyczkami :szczerbaty: nie przesadzaj że ładnie :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Wróciliśmy od weterynarza. Maniek wczoraj rozerwał sobie tą trzecią powieke :( więc do weterynarza pojechaliśmy całym stadem.
Maniek dostał krople i tabletki. Szkatuła w porządku cysty nie rosną. Zuli guzek na gardle to nie wiadomo co ale raczej nie kaszak :? A Żyleta ma 3 guzki najprawdopodobniej kaszaki więc 9.05 jedzie na zabieg.
:fingerscrossed:
Pyrka
Lusia123

Post autor: Lusia123 »

:fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Co oni tak się zmówili z chorowaniem :nono:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Co to za grupowe chorowanie :nono: Teraz proszę grupowo zdrowieć!
katiusha

Post autor: katiusha »

:? :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”