Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
kati.. ja właśnie raz byłam i tak ryczałam.. teraz myślałam, że może jestem starsza (znaczy niby mądrzejsza) i bym poszła, trochę czasu wolnego mam.. ale czuję, że to średni pomysł więc podzieliłam się nim z mamą a ona mówi mi, że to nie dla mnie bo nie dam rady.. i wiem, że ma rację.. aż zła jestem na siebie 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czasem warto spróbować, też mi żal kiedy muszę psa zamknąć w kojcu, żałuję, że odprowadzam go do schroniska a nie wraca po męczącym spacerze na własne legowisko w ciepłym domku..tylko zostaje sam. Jednak lepiej pójść zabrać na spacer, dać chwilę szaleństwa i zabawy. Czasami odnoszę wrażenie, że one wyczuwają zbliżający się weekend i odwiedziny gości.
Dużo ludzi przychodzi z dziećmi, chce sprawdzić czy pies do zachcianka czy marzenie, niektórzy nadal wytrwale przychodzą. Przyjeżdżają też osoby z Poznania, a przecież tam też jest schronisko.
Dużo ludzi przychodzi z dziećmi, chce sprawdzić czy pies do zachcianka czy marzenie, niektórzy nadal wytrwale przychodzą. Przyjeżdżają też osoby z Poznania, a przecież tam też jest schronisko.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Urzekły mnie krótkie fryzury. Jak się tak ładnie strzyże świnie? Maszynką? Ja nożyczkami tylko trochę obcinam, a latem pewnie będę musiała krócej mojego kudłacza strzyc.
- Dzima
- Kontakt:
Nożyczkami
nie przesadzaj że ładnie 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Kontakt:
Wróciliśmy od weterynarza. Maniek wczoraj rozerwał sobie tą trzecią powieke
więc do weterynarza pojechaliśmy całym stadem.
Maniek dostał krople i tabletki. Szkatuła w porządku cysty nie rosną. Zuli guzek na gardle to nie wiadomo co ale raczej nie kaszak
A Żyleta ma 3 guzki najprawdopodobniej kaszaki więc 9.05 jedzie na zabieg.

Maniek dostał krople i tabletki. Szkatuła w porządku cysty nie rosną. Zuli guzek na gardle to nie wiadomo co ale raczej nie kaszak

Pyrka
Za TM
Za TM

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Co to za grupowe chorowanie
Teraz proszę grupowo zdrowieć!