oczywiście, że tak. Agatka to piękne imie
 oczywiście, że tak. Agatka to piękne imie   już zawsze będzie mi się kojarzyło z .... moją Agatką
 już zawsze będzie mi się kojarzyło z .... moją Agatką   
   oby żyła jak najdłużej. Na razie jest zdrowa i szczęśliwa . Dziękuje dziewczyny za miłe słowa
 oby żyła jak najdłużej. Na razie jest zdrowa i szczęśliwa . Dziękuje dziewczyny za miłe słowa  
Moderator: pastuszek
 oczywiście, że tak. Agatka to piękne imie
 oczywiście, że tak. Agatka to piękne imie   już zawsze będzie mi się kojarzyło z .... moją Agatką
 już zawsze będzie mi się kojarzyło z .... moją Agatką   
 .
 .Casia , tę miskę dostałam z Usa hihi. Jest faktycznie idealna, nie do przewróceniaCasia pisze:Anuleczko, gdzie można taka miske kupic i czy swinki ja przewracja? Bo moje przewróca kazda. Już taka ciezka królicza dałam i cała karma wysypana . A te się dra, ze zarcia nie ma.
 Trochę wielka ale na szczęście mają 120 cm klatke , więc nie ma żle
 Trochę wielka ale na szczęście mają 120 cm klatke , więc nie ma żle  
 chyba oszalałam. Od jakiegoś czasu bardzo intensywnie myślę nad przyszłością moich dziewczynek. Mam słabość do baldwinków. Może za jakiś czas pojawi się w Naszym życiu emerytka Foxy
  chyba oszalałam. Od jakiegoś czasu bardzo intensywnie myślę nad przyszłością moich dziewczynek. Mam słabość do baldwinków. Może za jakiś czas pojawi się w Naszym życiu emerytka Foxy    Okaże się w przyszłości
 Okaże się w przyszłości   To córka mojego Toficzka
 To córka mojego Toficzkai super, bardzo się cieszę i juz nie mogę doczekaćanuleczka pisze:Dziewczynychyba oszalałam. Od jakiegoś czasu bardzo intensywnie myślę nad przyszłością moich dziewczynek. Mam słabość do baldwinków. Może za jakiś czas pojawi się w Naszym życiu emerytka Foxy
Okaże się w przyszłości
To córka mojego Toficzka

Poczekamy ile trzeba. Mam nadzieje, że zdążą się poznać z moją Agatką . Ehhhh starość tych naszych zwierzaczków to koszmar
 Poczekamy ile trzeba. Mam nadzieje, że zdążą się poznać z moją Agatką . Ehhhh starość tych naszych zwierzaczków to koszmar   Foxy to bardzo spokojna i pokojowa świnka zupełny klonik tatusia. Mam nadzieje, że dziewczynki przyjmą ją z otwartymi serduszkami. Nigdy nie słyszałam szczękania ząbkami więc myślę, że będzie dobrze.
 Foxy to bardzo spokojna i pokojowa świnka zupełny klonik tatusia. Mam nadzieje, że dziewczynki przyjmą ją z otwartymi serduszkami. Nigdy nie słyszałam szczękania ząbkami więc myślę, że będzie dobrze. jak ja bym chciała takiego golaska
 jak ja bym chciała takiego golaska   super, że dołączy trzecia
 super, że dołączy trzecia  
z tego co wyczytałam , Foxy urodziła się w grudniu 2013 r i nie długo przejdzie na zasłużoną emeryturę. Nie wiem jak wytrzymam te dwa miesiąceNECIA1978 pisze:Jakie one są przecudnejak ja bym chciała takiego golaska
super, że dołączy trzecia
 Jest wyczekiwana jakby dopiero miała się urodzić
 Jest wyczekiwana jakby dopiero miała się urodzić  

Wczoraj Foxy odeszła zostawiając 3 tyg maluszki. Nawet jej nie zobaczyłam. Prawdopodobnie zadławiła się karmą
  Wczoraj Foxy odeszła zostawiając 3 tyg maluszki. Nawet jej nie zobaczyłam. Prawdopodobnie zadławiła się karmą   Nie była mi przeznaczona
 Nie była mi przeznaczona   Dziewczynki czują się dobrze. Pozdrawiamy grupe
 Dziewczynki czują się dobrze. Pozdrawiamy grupe