Bawarka i Meru__Virgo, Antares__Sabik- w DS.

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Bawarka i Meru- wolne[Sztum]__ Virgo, Antares,Sabik- w D

Post autor: sosnowa »

Szczerze mówiąc się dziwię.
To są piękne świnie, dogadane, lśniące i obłe, obłędne mają kolory i kupę wdzięku osobistego. Co z tego, że Meru się trochę inaczej zachowuje, skoro dogaduje się z matką? Dwie świnie to całkiem dobry wynik, nie każdy od razu musi mieć więcej, dlatego uważam, że obawy są nieuzasadnione.
Ludziska, adoptujta, bo warto.
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

sosnowa pisze:Szczerze mówiąc się dziwię.
To są piękne świnie, dogadane, lśniące i obłe, obłędne mają kolory i kupę wdzięku osobistego. Co z tego, że Meru się trochę inaczej zachowuje, skoro dogaduje się z matką? Dwie świnie to całkiem dobry wynik, nie każdy od razu musi mieć więcej, dlatego uważam, że obawy są nieuzasadnione.
Ludziska, adoptujta, bo warto.
Sosnowa - zgadzam się ze wszyskim co napisałaś.
Adptowałam Sabika - synka Bawarki, braciszka Meru, który jest w duuużo gorszym stanie niż siostra. Wielkie dzięki dla Reni, że mi zaufała dając Sabika do adopcji. Połączyłam chłopaczka z prosiakiem, który po odejściu naszego kochanego Stasia nie dogadywal się z żadną świnką. Teraz żyją sobie zgodnie.

Z Bawarką i Meru jest lepiej bo dziewczyny są razem, a może trudniej bo potrzebują dobrego domku, który bedzie miał trochę wrażliwości, aby dać im przestrzeń dla trochę innych zachowań Meru. Tylko, że te inne zachowania są tylko w naszych głowach. Pozdrawiam. Ania
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Kanja- bo takie świnki, nieco inne- są tylko dla najlepszych :buzki:
Meru jest w swojej niepełnosprawności naprawdę urocza- na swój sposób. Jednocześnie- kiedy jest spokojna i nikt jej nie dotyka- niewprawne oko nawet nie zauważy, że coś jej dolega. Objawy są tak subtelne, że właściwie niezauważalne. Próbowałam wczoraj nagrać filmik, aby pokazać te jej niestandardowe zachowania, ale mi się nie udało. Na filmiku mam świnkę po prostu śliczną świnkę spokojnie konsumująca trawę :) .
Panna Fiu Fiu pisze:Masz może jakieś nowe fotki? Wrzuciłabym dziewczyny na fb :)
Nowe fotki wkrótce. Piszę pw.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Jest osoba dość poważnie zainteresowana Bawarką i Meru. Na razie sobie piszemy- może właśnie to jest ten Super Domek na który dziewczyny czekają? Zobaczymy :)

Fotki dziewczyn, może nie całkiem nowe, ale zupełnie aktualne- wkleiłam je też do pierwszego posta.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ed. Jeszcze takie:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 23:00 przez silje, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Trzymam :fingerscrossed: .
Oby dziewczyny znalazły dobry domek. :buzki:
Koliak

Post autor: Koliak »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Coś przeczuwam, że jakieś prośki znajdą swojego dużego :yahoo:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Bawarka i Meru- rezerwacja__ Virgo, Antares,Sabik- w DS.

Bawarka i Meru- rezerwacja dla p.Kasi z ok Warszawy

Doczekały się w końcu dziewczyny :) . Pani che właśnie te- i żadne inne/zdrowe.
Szukamy osoby do WPA- wymagania dla księżniczek mamy spore, bowiem to są świnki wyjątkowe, o czym wszyscy wiemy:)
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Re: Bawarka i Meru- rezerwacja__ Virgo, Antares,Sabik- w DS.

Post autor: urszula1108 »

Super, że znalazły domek, bo jak patrzyłam na zdjęcie Bawarki z pierwszego postu, to miałam wrażenie, że mówi do mnie z niemym wyrzutem w oczach: "dlaczego mnie nie chcesz wziąć". I tłumaczyłam sobie, że mając cztery szalone świnie naprawdę nie mogę, ale żal pozostawał. Teraz mi ulżyło :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”