Szczerze mówiąc się dziwię.
To są piękne świnie, dogadane, lśniące i obłe, obłędne mają kolory i kupę wdzięku osobistego. Co z tego, że Meru się trochę inaczej zachowuje, skoro dogaduje się z matką? Dwie świnie to całkiem dobry wynik, nie każdy od razu musi mieć więcej, dlatego uważam, że obawy są nieuzasadnione.
Ludziska, adoptujta, bo warto.
Bawarka i Meru__Virgo, Antares__Sabik- w DS.
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Bawarka i Meru- wolne[Sztum]__ Virgo, Antares,Sabik- w D
Sosnowa - zgadzam się ze wszyskim co napisałaś.sosnowa pisze:Szczerze mówiąc się dziwię.
To są piękne świnie, dogadane, lśniące i obłe, obłędne mają kolory i kupę wdzięku osobistego. Co z tego, że Meru się trochę inaczej zachowuje, skoro dogaduje się z matką? Dwie świnie to całkiem dobry wynik, nie każdy od razu musi mieć więcej, dlatego uważam, że obawy są nieuzasadnione.
Ludziska, adoptujta, bo warto.
Adptowałam Sabika - synka Bawarki, braciszka Meru, który jest w duuużo gorszym stanie niż siostra. Wielkie dzięki dla Reni, że mi zaufała dając Sabika do adopcji. Połączyłam chłopaczka z prosiakiem, który po odejściu naszego kochanego Stasia nie dogadywal się z żadną świnką. Teraz żyją sobie zgodnie.
Z Bawarką i Meru jest lepiej bo dziewczyny są razem, a może trudniej bo potrzebują dobrego domku, który bedzie miał trochę wrażliwości, aby dać im przestrzeń dla trochę innych zachowań Meru. Tylko, że te inne zachowania są tylko w naszych głowach. Pozdrawiam. Ania
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Kanja- bo takie świnki, nieco inne- są tylko dla najlepszych
Meru jest w swojej niepełnosprawności naprawdę urocza- na swój sposób. Jednocześnie- kiedy jest spokojna i nikt jej nie dotyka- niewprawne oko nawet nie zauważy, że coś jej dolega. Objawy są tak subtelne, że właściwie niezauważalne. Próbowałam wczoraj nagrać filmik, aby pokazać te jej niestandardowe zachowania, ale mi się nie udało. Na filmiku mam świnkę po prostu śliczną świnkę spokojnie konsumująca trawę
.

Meru jest w swojej niepełnosprawności naprawdę urocza- na swój sposób. Jednocześnie- kiedy jest spokojna i nikt jej nie dotyka- niewprawne oko nawet nie zauważy, że coś jej dolega. Objawy są tak subtelne, że właściwie niezauważalne. Próbowałam wczoraj nagrać filmik, aby pokazać te jej niestandardowe zachowania, ale mi się nie udało. Na filmiku mam świnkę po prostu śliczną świnkę spokojnie konsumująca trawę

Nowe fotki wkrótce. Piszę pw.Panna Fiu Fiu pisze:Masz może jakieś nowe fotki? Wrzuciłabym dziewczyny na fb
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jest osoba dość poważnie zainteresowana Bawarką i Meru. Na razie sobie piszemy- może właśnie to jest ten Super Domek na który dziewczyny czekają? Zobaczymy
Fotki dziewczyn, może nie całkiem nowe, ale zupełnie aktualne- wkleiłam je też do pierwszego posta.

Ed. Jeszcze takie:

Fotki dziewczyn, może nie całkiem nowe, ale zupełnie aktualne- wkleiłam je też do pierwszego posta.
Ed. Jeszcze takie:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 23:00 przez silje, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Trzymam
.
Oby dziewczyny znalazły dobry domek.

Oby dziewczyny znalazły dobry domek.

Coś przeczuwam, że jakieś prośki znajdą swojego dużego

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Bawarka i Meru- rezerwacja__ Virgo, Antares,Sabik- w DS.
Bawarka i Meru- rezerwacja dla p.Kasi z ok Warszawy
Doczekały się w końcu dziewczyny
. Pani che właśnie te- i żadne inne/zdrowe.
Szukamy osoby do WPA- wymagania dla księżniczek mamy spore, bowiem to są świnki wyjątkowe, o czym wszyscy wiemy:)
Doczekały się w końcu dziewczyny

Szukamy osoby do WPA- wymagania dla księżniczek mamy spore, bowiem to są świnki wyjątkowe, o czym wszyscy wiemy:)
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Bawarka i Meru- rezerwacja__ Virgo, Antares,Sabik- w DS.
Super, że znalazły domek, bo jak patrzyłam na zdjęcie Bawarki z pierwszego postu, to miałam wrażenie, że mówi do mnie z niemym wyrzutem w oczach: "dlaczego mnie nie chcesz wziąć". I tłumaczyłam sobie, że mając cztery szalone świnie naprawdę nie mogę, ale żal pozostawał. Teraz mi ulżyło