Witajcie.
Wczoraj zauważyłam, że Gaga ma dość powiększony brzuch, takie wystające baloniki po bokach. Jes to dość twarde. Przysłuchałam się dzwiękom i bulgocze czasami, pomasowałam brzuch i potem jakby ciut mniejszy się zrobił i miękciejszy. Dziś znowu to samo. Nie wiem czy to wzdęcie, bo ona je jak głodzona, rusza się, pije - czyli zachowuje normalnie. Bobki też robi, chociaż takie niektóre niekształtne, albo duże, albo małe. Nie mam w domu espumisanu, podać jej to jutro jak kupię czy lepiej od razu do weta?
Duży i twardawy brzuszek
Moderator: Dzima
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Duży i twardawy brzuszek
ja bym szła do weta.
ciąża wykluczona?
ciąża wykluczona?
Wczoraj brzuszek miala już miekciejszy. Wetka powiedziała, że juz schodzi wzdęcie, ale ma byc o sianie i wodzie. Dziś już prawie nie wystają boczki.
Wyjeżdżamy jutro i zastanawiam się w co się zaopatrzyć, espumisan w razie co czy herbatę koperkowa, a może co inne.
Wyjeżdżamy jutro i zastanawiam się w co się zaopatrzyć, espumisan w razie co czy herbatę koperkowa, a może co inne.
Moja świnka ma wzdęcia jak zje za duzo świeżego- a teraz by święża trawe tylko jadła
Przesadziłam z dogadzaniem po sterylce. Espumisan i herbatka koperkowa to obowiązkowo muszę mieć. Dodatkowo masazyk brzusia. I zobaczymy, na szczescie jest mały balonik. Kurcze nie potrafie odmówic jak mi piszczy zeby jej dac trawy.