A jak Nalunia ?martuś pisze:A no trochę się pochorowały i to wszystkie na raz...
Tak wyglądają Toli zębyChciałam się umówić na wizytę to na razie nie ma miejsc i mam dzwonić po wszystkich świętych jak już będą mieli nowy grafik...
Tola dzielnie walczy z cykorią
Mam dwie śpiewaczki w domu![]()
https://www.youtube.com/watch?v=mlXXAL19Qq4
Nutka się nie poddaje
https://www.youtube.com/watch?v=AqWeBUIuzsQ
Nareszcie dali jeść!
https://www.youtube.com/watch?v=LHA4c2XP11s
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
pamka
Re: Nala, Nutka, Tola i Frugo - inspektor:D / chorobówka ;/
-
Chocolate Monster
Pamka ,po co zaznaczasz cały post skoro się do niego nie odnosisz?
-
Assia_B
Tolcia jest słodka
Piękna oh i ah
Trzymam kciuki za ząbki
I za resztę dziewczyn, żeby nie martwiły już Dużej 
-
loriain
Kurcze jak zwykle wszystko naraz
trzymam mocno 
-
dominika45
trzymamy
za was wszystkie!!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Co do Nali to ciężko powiedzieć - krwi nie ma, wysikanego kamienia nie znalazłam ale czasami sika z dużą ilością osadu. Po zachowaniu nic nie poznam bo ona cały czas zachowuje się normalnie.
Nutki grzyb chyba zanika - już skóra sie tak nie łuszczy a to co kiedyś znalazłam na uchu to po jednym smarowaniu zeszło więc nie wiem czy to był grzyb.
Tola mnie dalej zaskakuje. W klatce widzę, że pije z poidełka ale mniej niż przed problemami z zębami. Teraz siedzimy sobie na łóżku, dziewczyny mają namoczoną karmę, Tolę podkarmiłam papką i widzę, że chce pić - dałam poideło to nie chciała a jak dałam jej wodę ze strzykawki to wypiła 8 strzykawek 3ml
To jest mały lekoman i wszystko pije ze strzykawki ale żeby pomylić wodę z lekarstwem?
Teraz całe towarzystwo śpi - Nutka zarzuciła sobie legowisko na głowę a Tola leży przytulona do Nali
Nutki grzyb chyba zanika - już skóra sie tak nie łuszczy a to co kiedyś znalazłam na uchu to po jednym smarowaniu zeszło więc nie wiem czy to był grzyb.
Tola mnie dalej zaskakuje. W klatce widzę, że pije z poidełka ale mniej niż przed problemami z zębami. Teraz siedzimy sobie na łóżku, dziewczyny mają namoczoną karmę, Tolę podkarmiłam papką i widzę, że chce pić - dałam poideło to nie chciała a jak dałam jej wodę ze strzykawki to wypiła 8 strzykawek 3ml
Teraz całe towarzystwo śpi - Nutka zarzuciła sobie legowisko na głowę a Tola leży przytulona do Nali
-
paprykarz
Ale z nich zgrane towarzystwo. Jak chorują - to razem. Co do grafiku u weta to on od poniedziałku do czwartku jest raczej zawsze stały. Piątki i weekendy się zmieniają tylko.
Żeby jakiś pozytywny akcent był. Pamiętacie szczurkę, która była u Martuś? Ma teraz koleżankę, przestała gryźć i mieszka w Niemczech. Zrobiła się światowa. NA imię jej teraz Zwinka

Żeby jakiś pozytywny akcent był. Pamiętacie szczurkę, która była u Martuś? Ma teraz koleżankę, przestała gryźć i mieszka w Niemczech. Zrobiła się światowa. NA imię jej teraz Zwinka

-
pamka
Przecież się odnosiłamChocolate Monster pisze:Pamka ,po co zaznaczasz cały post skoro się do niego nie odnosisz?
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziewczyny bardzo się zgrały ale mogłyby nie wymyślać chorób...
Eh....cóż zrobić
Tola już tyle czasu czeka z zębami, że kilka dni więcej nie powinno robić różnicy
Dziwne, że jej te zęby nie chcą odrosnąć - gdybym wiedziała to bym już dawno pojechała a tak to liczyłam, że zęby urosną i wszystko się wyrówna...Nutka jak była młoda to też jej się 2 razy złamały siekacze i po dwóch tygodniach odrosły.
Przy okazji Nutka i Nala też będą miały przegląd, zrobimy usg i sprawdzimy co z kamieniem u Nali. Może dr Kasia coś nam jeszcze dorzuci do rozpuszczenia.
Zwinka jaka szczęśliwa
Teraz już na pewno zapomniała co ją spotkało 
Widzisz - nie ma "starej" ekipy na recepcji to nikt nic nie ogarniapaprykarz pisze:Co do grafiku u weta to on od poniedziałku do czwartku jest raczej zawsze stały. Piątki i weekendy się zmieniają tylko.
Przy okazji Nutka i Nala też będą miały przegląd, zrobimy usg i sprawdzimy co z kamieniem u Nali. Może dr Kasia coś nam jeszcze dorzuci do rozpuszczenia.
Zwinka jaka szczęśliwa
-
Pati od Mili
Tolcia to pewnie APL strong and bones dostanie od dr Kasi na zęby. Zachodzę w głowę dlaczego jej te ząbki nie rosną. Jakieś takie krótkie są
A Nala może dostanie ten chiński specyfik, szilintonga znaczy się
Prośki pomału wiekowe się robią to i problemów przybywa niestety.
Fajne masz prosinki martuś, zawsze się nimi zachwycam jak widzę zdjęcia
Najbardziej jestem zakochana w Nutce, ale Tola i Nala też skradają serca
Fajne masz prosinki martuś, zawsze się nimi zachwycam jak widzę zdjęcia