potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
loriain

Re: Potwory i spółka - zdjecia!

Post autor: loriain »

Tyle ze ja jestem stara krowa, blisko mi juz do 30stki i nie zwalniam sie zeby isc do fryzjera :roll: a szkoda slow.

Luniak wyzlopal (doslownie, maly lekoman) kropelki, pojadl sobie i spi kolo mnie w kocyku :)

Dzieki dziewczyny :buzki:
cavioholiczka

Post autor: cavioholiczka »

To grzeczny prosiak, kiedy moje jakiś lek mają doustnie dostać, to jedna osoba do podania nie wystrczy :D
loriain

Przy zastrzyku byla katastrofa. Ale co by nie bylo w strzykawce dopyszcznie jest pycha!

Poprawka - lekarstwo w proszku podane na palcu tez jest pycha :lol:
maleńka

Post autor: maleńka »

Co to za przeziebienia tutaj... pieczary już wyleczone ?
loriain

Wlasnie kurcze nie jestem pewna. Wetka mowi ze juz ok, tylko natluszczac teraz, bo sucha skora bardzo. Wiec to juz chyba mamy z glowy ( oby nie bylo nawrotu przez przeziebienie :fingerscrossed: )
maleńka

Post autor: maleńka »

No, to paskudztwo potem lubi wracać :fingerscrossed:
loriain

Jeju w hodowli, ktora od dawna obserwuje jest urodzona wczoraj kremowa Lunkarya na sprzedaz... wroccie mnie na ziemie :glowawmur:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Ja miałam to samo :lol: Białe i kremowe texele, merino, lunkarye i alpaci.. :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja tu bardzo proszę o utrzymywanie zdrowia! :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Ściągnęłabym Cię na ziemie, ale pewnie jakbym zobaczyła źródło twych uniesień, to zaraz obie latałybyśmy na orbicie Marsa :laugh: :levitation:
loriain

Niecnie napisalam mail do hodowcy :szczerbaty: Duzy marudzi, ze miejsca za malo. Kisze sie w szkole i probuje go przeciagnac na zla strone mocy.

Luna mi nad ranem dyszala jak lokomotywa. wciagnela lekarstwo lakomie z pipety szarpiac nia i nie chcac oddac. Potem oblizala mi palca z drugiego lekardtwa w proszku. Nie wiem co zadragi do tego dodaja :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”