Z pewnością za Tobą tęskniły
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka, Tola i Frugo - inspektor:D
Oj Tolunia
nie martw już Dużej. I za Frugaska zdrówko też trzymamy
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dzisiaj waga 730g ale Tola podjada ratunkową i namoczonego brita. Tak się zastanawiam czy na przyszły tydzień już ją umówić na korekcję czy jeszcze poczekać...
Nigdy nie miałam świnki "zębowej" i nie wiem ile czasu mogę ciągnąć na rozmoczonej karmie.
Nala waży 1227g (było 1160g) a Nutka 1010g (było 967g).
I weź tu człowieku wyjedź na 3 dni
Wiem, że rodzice dawali dziewczynom więcej jedzenia niż ja daję a tak spadły na wadze
A Frugo dobił do 5 kg
Nala waży 1227g (było 1160g) a Nutka 1010g (było 967g).
I weź tu człowieku wyjedź na 3 dni
A Frugo dobił do 5 kg
-
katiusha
Hoho, no to rodzice mieli gest w karmieniu
Za Tolę

Za Tolę
-
Madzior
Widzę, że mój wątek został zamknięty.
Trochę zaniedbałam to miejsce. Przepraszam.
Chciałam tylko przekazać wiadomość, że moja Fiśka została dziś z honorami oddelegowana za TM. Nie mogłam patrzeć na jej cierpienie, z dnia na dzień się pogarszało. Miała niewydolność serca, płyn w klatce piersiowej i bardzo duży nowotwór w macicy - nieoperacyjny ze względu na słabe serce. Pomimo leków na serce było coraz gorzej. Dalej chudła i oddychała z coraz większym wysiłkiem, od wczoraj popiskując cicho przy każdym oddechu.
Trochę zaniedbałam to miejsce. Przepraszam.
Chciałam tylko przekazać wiadomość, że moja Fiśka została dziś z honorami oddelegowana za TM. Nie mogłam patrzeć na jej cierpienie, z dnia na dzień się pogarszało. Miała niewydolność serca, płyn w klatce piersiowej i bardzo duży nowotwór w macicy - nieoperacyjny ze względu na słabe serce. Pomimo leków na serce było coraz gorzej. Dalej chudła i oddychała z coraz większym wysiłkiem, od wczoraj popiskując cicho przy każdym oddechu.
-
katiusha
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Martuś, nie czekałabym na Twoim miejscu w ogóle. Pamiętaj że chodzi nie tylko o trudności w jedzeniu ale też o możliwe pokaleczenie dziąsła czy jęzorka przez przerastający ząb. U nas równo 3 tygodnie po ścinaniu Bunia zaczęła gorzej jeść, a 3-4 dni później okazało się że dziobek jest już od środka pokaleczony przez rosnący w bok zakrzywiony ząb. No i przy karmienu ręcznym i wybiórczym żarciu będziesz mieć zaraz biegunki, wzdęcia, (a może i zrypane wchłanianie albo drożdżycę...)
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Madzior, strasznie mi przykro
martuś, ja też szłam na piłowanie za każdym razem jak tylko Pigi przestawała jeść swoje kulki i normalne warzywka. Dziewczynki, nie martwcie swojej dużej i proszę ładnie trzymać wagę

martuś, ja też szłam na piłowanie za każdym razem jak tylko Pigi przestawała jeść swoje kulki i normalne warzywka. Dziewczynki, nie martwcie swojej dużej i proszę ładnie trzymać wagę
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
trzymam za całokształt mocno
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Madzior, bardzo współczuję
Martuś myśmy chodzili bardzo często na piłowanie zębów. Nie czekałam nawet na problemy z jedzeniem tylko jak widziałam przerost jego wampirzych, rozjeżdżających się na boki ząbków to się szło i piłowało... za zdrówko
Martuś myśmy chodzili bardzo często na piłowanie zębów. Nie czekałam nawet na problemy z jedzeniem tylko jak widziałam przerost jego wampirzych, rozjeżdżających się na boki ząbków to się szło i piłowało... za zdrówko