Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
paprykarz

Re: Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: paprykarz »

Często czytam Twój wątek ale chyba nic jeszcze nie napisałam. Dzisiaj muszę się podzielić moim snem :) Śniła mi się Dorotezka, chociaż nigdy się nie widziałyśmy na oczy.

Było tak. Idę ciemnym korytarzem, od czasu do czasu gdzieś miga światło. Korytarz jakby w piwnicy w jakimś krematorium :? Nagle ktoś krzyczy, że Dorotezka oskarżona o morderstwo i jest przesłuchiwana. Zaczynam biec tym korytarzem i stają przed drzwiami zza których słychać jak jakiś facet zadaje pytania. Wchodzę do pokoju i co widzę? Na stole stoi wariograf, ma dwa kabelki podłączone do wielkiego napisu "Dorotezka" stojącego na krześle . Jeden kabelek do litery D a drugi do A. Tak oto śniła mi się Dorotezka :rotfl: Nie wiem skąd taki durny sen :idontknow:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jejku Aga chyba musisz zmienić dilera :laugh:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:rotfl:
paprykarz

Nic nie biere przecie :rotfl: Może to efekt programów, które oglądam. Seryjni mordercy, dusiciele itd :)
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: Nawet jak nic nie bierzesz, i tak bierz po pół :rotfl: Tez uwielbiam takie programy :szczerbaty: Ostatnio ściągnęłam sobie film fabularny o Tedzie Bundym.
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

A co fajnego oglądacie? Ja też lubię takie kryminalne historie, a najbardziej w stylu CSI, takie z laboratorium. Mam fajne książki o trupach :), ale bardziej popularne niż naukowe. Jakbyście chciały, to mogę podesłać. Ostatnio ukazała się książka Krajewskiego, Umarli mają głos. Historie prawdziwe, o jego doświadczeniach, kiedy asystował przy sekcjach zwłok w ramach badań do pracy nad swoimi powieściami kryminalnymi.
paprykarz

Od "Kobiety, które zabijają" ( a niech się Małż boi), przez wszelkie "Akta zbrodni", programy o profilowaniu, "Zbrodnie, które wstrząsnęły światem" po seriale typu CSi i Zabójcze umysły. Z ksiązkami to ja teraz słabo będę stała bo junior niedługo przybędzie.

Zaraz nas Dorotezka pogoni z wątku.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja myślę, że będzie zachwycona :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Hihi :lol: Wszystko co jest o morderstwach, seryjnych mordercach, kobietach, które niosły śmierć. Taką ksiązkę, o której Kimera pisze też bym przeczytała :szczerbaty:

Forgiw me Dortezko Obrazek
Casia

Post autor: Casia »

Ojej ulżyło mi Dziewczeta :lol: bałam się (mój maz tez ) ze tylko ja oglądam takie programy . Lubiłam tez "Mroczne sekrety małzenskie " na ID . 8-)

Dortezko amsory :nie_powiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”