Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Dlaczego zwierzaki chorują grupowo?
Do problematycznej Żylety dołączył dziś Maniek. Miał gorączkę, od wczorajszego wieczora był jakiś dziwny, nie jadł i tylko się chował żeby spać. Kiedy dzisiaj nie wyszedł na śniadanie ani na dwór wyszłam wcześniej z pracy i gnaliśmy do weta. Krew pobrana, bo wielkich bojach, upuścił trochę krwi wetce
Aktualnie: Gorączka zbita, widzę, że coś tak zjadł. I czekamy na wyniki. Jutro wizyta z Mańkiem i Żyletą. U niej bez zmian
Węzły może mniejsze, ale guzy są (może to kaszaki?) Na szczęście nie chudnie.

Do problematycznej Żylety dołączył dziś Maniek. Miał gorączkę, od wczorajszego wieczora był jakiś dziwny, nie jadł i tylko się chował żeby spać. Kiedy dzisiaj nie wyszedł na śniadanie ani na dwór wyszłam wcześniej z pracy i gnaliśmy do weta. Krew pobrana, bo wielkich bojach, upuścił trochę krwi wetce

Aktualnie: Gorączka zbita, widzę, że coś tak zjadł. I czekamy na wyniki. Jutro wizyta z Mańkiem i Żyletą. U niej bez zmian

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Oj jeszcze Maniek musiał się pochorować
Daj znać jak się czuje i czy coś wyszło w wynikach

- Dzima
- Kontakt:
Wyniki idealne. Wszystko w normie. Nadal nie ma apetytu. Dostał tabletki na 6 dni bo najbardziej prawdopodobne jest zatrucie jakimś opryskami albo zjadł coś.
Żyleta miała dziś biopsję. Podejrzenie chłoniaka. Beczę
jeśli potwierdzi się to w badaniach to lekarka nie chce się podjąć podawania chemii śwince. Nie wiem co robić!! Czy dać jej spokój dopóki nie chudnie i nie jest gorzej czy szukać weta i podawać chemię??? 
Żyleta miała dziś biopsję. Podejrzenie chłoniaka. Beczę

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Trzymam kciuki za całe towarzystwo.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Gratuluję zmiany koloru!
Trzymam kciuki za Żyletę!!!!!!! Nie wiem jak to z chemią. Chyba tylko Warszawa? Wiem, że niektórzy podają sterydy.
Oby to tylko jakiś stan zapalny!

Trzymam kciuki za Żyletę!!!!!!! Nie wiem jak to z chemią. Chyba tylko Warszawa? Wiem, że niektórzy podają sterydy.
Oby to tylko jakiś stan zapalny!

- Dzima
- Kontakt:
Dzięki, ten kolor zdecydowanie bardziej do mnie pasuje
Z Mańkiem lepiej, apetyt ma, ale... Szukam gdzie się załatwia! Ma areszt i wychodzi tylko na smyczy (do środy), wszystko ok, je ładnie tylko kuweta czysta

Z Mańkiem lepiej, apetyt ma, ale... Szukam gdzie się załatwia! Ma areszt i wychodzi tylko na smyczy (do środy), wszystko ok, je ładnie tylko kuweta czysta

Pyrka
Za TM
Za TM

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dzima, ja tu patrzę a tu kolor jakby ciemniejszy 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami