dla Agatki
 dla AgatkiModerator: pastuszek

dla Agatki
 dla Agatki Agatka była świnkową gwiazdą, miała piękne życie dzięki Tobie
 Agatka była świnkową gwiazdą, miała piękne życie dzięki Tobie 
  W ciągu godziny Juma Pepino Cavia - po domowemu Julcia
 W ciągu godziny Juma Pepino Cavia - po domowemu Julcia   pojawiła się w naszym domu. Od razu dziewczynki ją zaakceptowały. Agatka chyba zobaczyła swoje lustrzane odbicie a Antosia Agatkę z młodzieńczych lat
 pojawiła się w naszym domu. Od razu dziewczynki ją zaakceptowały. Agatka chyba zobaczyła swoje lustrzane odbicie a Antosia Agatkę z młodzieńczych lat   Julka jest beztroską i ciekawską świnką, która zmienia się z dnia na dzień. Obie z Antosią coraz bardziej się lubią, chociaż nie ma tak wielkiej przyjażni jaka była między Agatką. Mam nadzieje, że nadejdzie kiedyś taki dzień, kiedy zobaczę je w jednej norce. Pozdrawiamy grupę
 Julka jest beztroską i ciekawską świnką, która zmienia się z dnia na dzień. Obie z Antosią coraz bardziej się lubią, chociaż nie ma tak wielkiej przyjażni jaka była między Agatką. Mam nadzieje, że nadejdzie kiedyś taki dzień, kiedy zobaczę je w jednej norce. Pozdrawiamy grupę  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
 Agatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihi
 Agatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihiTeż myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużejAgatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihi

hihi Agatka była doskonałaLusia123 pisze:Też myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużejAgatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihi
 Nie miała żadnych wad, które mogła przekazać innej śwince.
 Nie miała żadnych wad, które mogła przekazać innej śwince.