Księżniczka Emilia

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

evyn_life

Re: Księżniczka Emilia

Post autor: evyn_life »

No i jesteśmy po. Ja chyba bardziej przeżywałam jak prośka.... Godzinę trwał zabieg i wybudzanie. Strasznie duża "szrama" i dużo szwów. Jutro i pojutrze kontrola i antybiotyk. Za jakieś 10 dni ściągamy szwy. Prośka ogolona mieni się na szaro :lol:
Czy takie coś może wyjść znowu ??
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

A co powiedział wet? Co to konkretnie było? Kaszaki lubią wyskakiwać w różnych miejscach więc to się może powtarzać. Ropień nie powinien - no chyba, że świnka się zrani lub druga ją dziabnie.
To błyszczące szare to pewnie aluspray :szczerbaty:
Obrazek
evyn_life

Cóż wetka powiedziała że kaszak, a do książeczki wpisała ropień... :think: Moja inteligentna prośka po dwóch dniach zerwała dwa szwy.... Na szczęście nic się nie rozeszło więc bez krzyku. No mam nadzieję, że już nie wyjdzie :/
Katia69

Post autor: Katia69 »

Trzymam kciuki za dzielną pacjentkę :fingerscrossed: Rozdzieliłaś panienki,czy nie?
Jak się trzyma Emilka-pięknotka?
evyn_life

Rozdzieliłam jednak bo D'esert była bardzo nerwowa.... Po ściągnięciu szwów jeszcze tydzień były osobno, bo chciałam żeby włoski trochę odrosły :) Teraz już wszystko w najlepszym porządku. A Emilka, to Emilka księżniczka pełnym pyszczkiem :P Dziewczyny dbają o linie i w końcu trochę schudły :P Co jeszcze ma dużo witaminy C ?? Bo Emila nie lubi łykać płynnej, a pietruszka znika bardzo szybko :laugh:
evyn_life

Teraz pracujemy nad zmianą mieszkania :) Drewniany domek poszedł na ogień bo Emila zasyfiła wszystko :D Zamawiamy półeczkę i kuwetę - może nauczy się w końcu higieny :P A na podwórku stanął nowy wybieg i dziewczyny szaleją :)
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Takim to dobrze :102:
Katia69

Post autor: Katia69 »

Prosimy o :photo: ;) Jako źródło witaminy c polecam czerwoną paprykę.
evyn_life

Obrazek

Obrazek
evyn_life

Szkoda tylko, że dziewczyny nie chcą jeść papryki :/
A tak się właśnie dziewczynki bawią z kotełem :) Dzisiaj było pranie tyłków i grzanie na słoneczku <3
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”