Szkatuła kochanie,nieładnie tak straszyć pańcie
Ja to bym chyba kopyta wyciągła na miejscu jakby mi któraś z moich bab taki numer odstawiła
Koculek jest piękniusi
Moja Tęczówcia też czasem tak twardo spała - kilka razy głaskałam, szturchalam palcem i nic. Raz z sercem w gardle nawet złapałam go za tylną nogę, bo akurat była wywalona jak u trupa a on nawet nie drgnął. Na chwilę świat mi sie zatrzymał... Wtedy do leżących "zwłok" podszedł inny świński kumpel i zagruchał o co kaman ? Tęczówcia się natychmiast obudził i zaczął leniwie przeciągać, a ja klapnęłam na podłogę i potrzebowałam dłuższej chwili, żeby się otrząsnąć
Ja się pomału przyzwyczajam bo Nutka lubi spać w pozycji "na trupa" Kiedyś od razu ją pukałam i budziłam z przerażeniem czy wstanie a teraz tylko patrzę czy brzuch się rusza... Niestety taka już jest starość
Po Szkatule widać, że się starzeje bo jak to tak wpuściła Mańka na swoje legowisko????
Martuś piszę:
Po Szkatule widać, że się starzeje bo jak to tak wpuściła Mańka na swoje legowisko????
Ja chyba też się starzeję bo pozwalam spać małżowi w moim łóżku
Maniek w odpowiedzi na wasze "podśmiechujki" znalazł nowe miejsce:
Łapcie trochę zdjęć z wystawy CCP w Konarzewie. Świnki piękne, fajnie się gadało, poznałam hodowczynię Natalię hod. "Van Bob" ma CH Teddy Cuy- rewelacyjne! Myślałam, że są one tylko gładkowłose, a tu niespodzianka! Jestem nimi zachwycona i kiedyś na pewno do stada dołączy cuy z jej hodowli. Gdyby ktoś chciał zerknąć na te cudeńka https://www.facebook.com/hodowla.van.bo ... oaNRllOyUM pierwszego pana w albumie ze zdjęciami poznałam osobiście
"Dolina Muminków"
Cuy
Łysoki z Niemiec
Cuy Wombat
Czeszki
Wybór najlepszej pary hodowlanej skinny
Ile tu było gruchania same traktory na stole
Najlepsza grupa hodowlana
II miejsce
Best of the best
Z wystawy przywiozłam babom Beaphara Care+ do przetestowania, ostatnio strasznie mi lecą z wagi! Wszystkie 3. Może za dużo wybiegu? Praktycznie cały czas któraś ma otwarte albo Szkatuła albo Zula i Chimera...
Dodatkowo ziołowa doniczka wypchana rumiankiem lub nagietkiem-zajadają ze smakiem