Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) DS[Nowy Dwór Gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
magmagpie

Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) DS[Nowy Dwór Gd]

Post autor: magmagpie »

*Imię świnki Radon
* Wiek świnki- około 2 mies (sierpień 2017)
* Płeć świnki: samiec
* Numer adopcyjny – 3533
* Stan adopcji- DS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby – Chłopaki jeszcze dzikie,acz z potencjałem.Już poruszają się po powierzchniach płaskich jak normalne świnki a nie gdzieś pod sufitem klatki wzbudzając tumany wiórów.Wejście obsługi jest witane kwikiem głodzonych świnek,choć jeszcze wziąć na ręce bez gonitwy się nie dadzą.

*Imię świnki- Wolfram
* Wiek świnki- około 2 mies (sierpień 2017)
* Płeć świnki: samiec
* Numer adopcyjny – 3535
* Stan adopcji- DS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby – Chłopaki jeszcze dzikie,acz z potencjałem.Już poruszają się po powierzchniach płaskich jak normalne świnki a nie gdzieś pod sufitem klatki wzbudzając tumany wiórów.Wejście obsługi jest witane kwikiem głodzonych świnek,choć jeszcze wziąć na ręce bez gonitwy się nie dadzą.

* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
*Informacje dot. diety- trawa,mlecz,seler naciowy,ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka,jabłko,pomidor,arbuz,Cavia Nature.
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do wydania do w dowolnej konfiguracji razem lub do innego samca lub sterylizowanej samiczki
* Kontakt w sprawie adopcji: magmagpie, swinka.pomorskie@gmail.com
* informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: MAS

Radon
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wolfram
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
edit: rozdzielilam wątek chłopców oraz Ksenona i Kryptona z uwagi na wstępną rez
edit: odwołałam wst rez z uwagi na niepoważne zachowanie zapytującego

Edit: Chłopcy zostali w domku w Ostródzie, porozumieli się z rezydentem i są w fajnym, kochającym otoczeniu w super warunkach
Ostatnio zmieniony 13 lis 2017, 12:48 przez magmagpie, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
AgnesP
Miejscowość: Warszawa - Mokotów
Kontakt:

Re: Ksenon Radon Wolfram i Krypton wolni [Nowy Dwór Gd]

Post autor: AgnesP »

Wolfram i Radon :love: :love: :love:
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
Anulka1602

Re: Ksenon Radon Wolfram i Krypton wolni [Nowy Dwór Gd]

Post autor: Anulka1602 »

Piękne poczochrańce :love: trzymamy :fingerscrossed: za nowy domek :buzki:
magmagpie

Re: Radon Wolfram wstępna rez [Nowy Dwór Gd]

Dwa "kakałka" zostały wypatrzone przez konesera i jest wstępna rez:) gratulacje dla konesera który wyłowił te dwa smakołyki wyjątkowej urody :) :love: :love:
magmagpie

Re: Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) [Nowy Dwór Gd]

Anulowałam rezerwację, z uwagi na nieodpowiedzialne zachowania osoby prowadzącej rozmowy. Jeżeli ktoś tak sie zachowuje już podczas rozmów, to na pewno nie jest wiarygodną osobą do adopcji

więc chłopaki nadal do wzięcia. Są super komunikatywne, brykają i promienieją tą swoją urodą wokół
magmagpie

Re: Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) rez [Nowy Dwór

No i stało się, czyjeś serce w rozpaczy zobaczyło te dwa śliczne pysiaczki i chłopaki są zarezerwowane :)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) rez [Nowy Dwór

Post autor: Ewa i Michał »

:jupi:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
magmagpie

Re: Radon Wolfram poranne kakao do wypicia :) DS[Nowy Dwór G

Wolfram i Radon zostali w kochającym domku w Ostódzie :)
Trafili na fajnego rezydenta, po krótkich negocjacjach ustalono kto rządzi i jest dobrze. Mają dużą klatkę i wybieg wielki do ciągłej dyspozycji więc trafili szczęśliwie.
Zatem
niech im sianko i żarełko ściele się pod łapki obficie, a na cały domek spływa morze miłości i szczęśliwości! Howgh!!!
:love: :buzki: :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”