Zaczęłam dziś urlop. Żeby było weselej pierwszy dzień spedzę na sprzątaniu, bo przez ostatnie tygodnie mieszkanie mi się zagruzowało

A jak już skonczę zamykam się z Dziewczynami na wybiegu i będę cykać fotki

Moderator: pastuszek

Ale za to wróciłyśmy z Shani do żebrania przy prętach. Tzn. ona żebrze i się drze. Trema patrzy na nią jak na idiotkę i czeka w domku, aż jedzenie się pojawi.
 Ale za to wróciłyśmy z Shani do żebrania przy prętach. Tzn. ona żebrze i się drze. Trema patrzy na nią jak na idiotkę i czeka w domku, aż jedzenie się pojawi. 

wymiziaj Tremke od cioci Ewy
 wymiziaj Tremke od cioci Ewy  (o ile się uda!). Trzymamy kciuki za kicię! I za Twojego Małego, żeby się szybko wyleczył!
 (o ile się uda!). Trzymamy kciuki za kicię! I za Twojego Małego, żeby się szybko wyleczył!

A ja w Rumi cały czas. Tylko osiedla zmieniam w cichym oczekiwaniu, aż z wynajmu przejdziemy na własne cztery kąty.
 A ja w Rumi cały czas. Tylko osiedla zmieniam w cichym oczekiwaniu, aż z wynajmu przejdziemy na własne cztery kąty. Nie korci Cię żeby trochę ostrzyc Tremę?
 Nie korci Cię żeby trochę ostrzyc Tremę?  
  ) który wyszedł z domu w połowie lutego a wrócił pod koniec listopada! Właścicielka spisała go już na straty a tu któregoś dnia kot siedzi na parapecie i dobija się do domu
 ) który wyszedł z domu w połowie lutego a wrócił pod koniec listopada! Właścicielka spisała go już na straty a tu któregoś dnia kot siedzi na parapecie i dobija się do domu