Czoko i Mustang z dzikiej doliny- w domu stałym [Jaworzno]
Moderator: silje
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- wolni [Jaworzno]
Cudny kolorek chłopaki mają
aż dziw, że niespokrewnieni, bo naprawdę podobni są 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Takie piękne słodziutkie mordenki!
Za tak samo słodkie życie

-
anmitsu
Podbijamy Facebooka z nosaczami
Chłopaki dalej czekają, nikt się o nich nie pyta. Są tak zgrani jak rzadko kiedy się zdarza wśród samców. Energia ich rozpiera. Leczenie wszołów już skończone, mały Czoko pięknie przybiera, a Mustang jest taki śliczny
Szukamy domu pełną parą!
-
alis094
Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- do adopcji [Jaworzno]
Witam serdecznie mam Zenusia kurcze ależ fajnie bysie czuł z takimi chłopakami ale klatka kurcze na 3 chłopaków 120cm to za mało eh
I Chyba stada powyżej dwóch samców nie wchodzą w grę 
-
anmitsu
Alis094 stadka złożone z 3 samców są trudne do utrzymania, charaktery musza się bardzo dobrze zgrać żeby takie stado funkcjonowało, ale nie jest to niemożliwe. 120 cm na trzech samców może być za małym metrażem, ja mam 4 samców- ojca z 3 synami w klatce 2 metry na metr plus piętro. Zapraszamy Cię do obejrzenia innych pojedynczych samczyków na forum, jestem pewna że znajdziesz tego właściwego dla siebie i Zenkaalis094 pisze:Witam serdecznie mam Zenusia kurcze ależ fajnie bysie czuł z takimi chłopakami ale klatka kurcze na 3 chłopaków 120cm to za mało ehI Chyba stada powyżej dwóch samców nie wchodzą w grę
I pokazujemy nasze wdzięki. Czoko pięknie się wybarwil i przybrał u nas ze 360g do 500g. Jest teraz pięknym prosiaczkiem
Tylko chętnych domków brak

Uwierzycie ze to Czoko?

I Mustang jak zawsze cudny

Chłopaki dalej się bardzo uwielbiają, leżą obok siebie tak zgodnie ze aż jestem w szoku. I te ich czułości, lizanie uszu..
-
alusianatusia
Dzień dobry! Jest chętny dom. Wyślę wiadomość na podany mail.
-
anmitsu
Czoko i Mustang znaleźli super dom
Czekamy na wizytę przedadopcyjną, za którą dziękujemy Ognistej Kozie
Mam jednak złe wieści od doktor Olgi, kolejna świnka spokrewniona z chlopakami z tego przekazania ma kamień w pęcherzu
Mam jednak złe wieści od doktor Olgi, kolejna świnka spokrewniona z chlopakami z tego przekazania ma kamień w pęcherzu
-
anmitsu
Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- zarezerwowani [Jaworzn
Czoko i Mustang pojechali dzisiaj do nowego domu, razem z Panią Joanną i jej córką
Panie przyjechały po chłopaków aż z Ostrowa Wielkopolskiego, 4h drogi w jedną stronę. Takich opiekunów szukamy! Chłopcy zadomowieni a my pozdrawiamy nowy dom!
Za eskpresową wizytę przedadopcyjną, wyprawę z Wrocławia dziękujemy Ognistej Kozie!
Za eskpresową wizytę przedadopcyjną, wyprawę z Wrocławia dziękujemy Ognistej Kozie!
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- zarezerwowani [Jaworzn
Brawo Ty!
niech się chłopakom dobrze mieszka! 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka