Klio [*] i Kalliope (REZ) + dzieci (REZ) [Bielsko-Biała]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
iwcia

Re: Klio [*] i Kalliope (REZ) + dzieci (REZ) [Bielsko-Biała

Post autor: iwcia »

Błąd już naprawiony teraz będą dostawały tylko rzymską od czasu do czasu. A co do innych warzywek to spokojnie testujemy sobie powolutku co dziewczyny lubią a za czym nie przepadają :D

Póki co wiemy że korzeń pietruszki i cukinia są blee - nagryzione i nie ruszone więcej. Za to wszelka zielenina ( koperek, pietruszka zielona, szpinak, liście rzodkiewki, bazylia) są pochłaniane w pierwszej kolejności :D zobaczę dziś po pracy czy zasmakował im seler naciowy, bo dostały z rana (niestety nie miałam czasu zobaczyć czy zajadają). Póki co wiem że smakuje im i ogórek, buraczek, marcheweczka, korzeń selera, rzodkiewka, pomidorek więc jakoś specjalnie wybredne nie są, z owocków to póki co głownie jedzą jabłuszka bo mam ich w domu zatrzęsienie, banana próbowały ale jakoś im chyba za bardzo nie zasmakował, dziś w planach test gruszki jest :D

Mam wrażenie że dziewczyny prawie nic nie piją raz widziałam jedynie Cytrynkę przy poidełku ale wody za bardzo też nie ubywa, możliwe że im coś w nim nie pasuje?

Dziś Malinka odważyła się rano podopominać się głośnym piskiem o śniadanie :D Jagoda od wczoraj urzęduje po hamaczku a Malina zaczełą zwiedzać półeczkę jednym słowem coraz bardziej się kobiety rozkręcają i zaczynają czuć jak w domku :jupi:
Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Post autor: Amina »

A kiedy chłopaki powędrują do nowego domku?
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

chyba dziś :szczerbaty:
Marlena

Post autor: Marlena »

Chłopaki dzisiaj powędrowały do nowego domu :D
iwcia

Post autor: iwcia »

Super że chłopaki też już w nowym domku a tymczasem u nas powolutku zaczynamy oswajać się z wybiegiem :D

A oto wideo relacja. Cytrynka najbardziej onieśmielona postanowiła pozostać w ukryciu za budką :D za to dzieciarnia hasała :)

https://www.youtube.com/watch?v=VQOeVAwkC68
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Niestety Knedlik i Bramborek wracają z adopcji, jeszcze nie wiadomo gdzie będą i u kogo na dt. Alergia.....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”