Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Kluskaxyz
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Kluskaxyz »

Tak czytam o palcu, o biegunkach, operacjach i nagle bum, Zula biegnie za TM :cry: to jak zły sen :(. Bardzo mi przykro, wszystkie, które odeszły zostaną we wspomnieniach i pamięci. Zula pozna Klusie i Funie :candle:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

O matko, co ja czytam dziś od rana. Przeczyłam tyle tragedii. Tak bardzo mi przykro, że słów brak
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

O kurcze...bardzo mi przykro. Dzima trzymaj się... :pocieszacz:
Dla Zuli :candle:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To jak szybko odeszła Zula odbiło się na tym ich małym stadzie. Nie dała mi się ze sobą pożegnać, a wyjeżdżając "na chwilę"do weterynarza zostawiła swoich ziomków z zagrody już na zawsze :cry:
Gryf zaczął naprzykrzać się Chimerze, ona się odgryzała. Na dodatek czułam się fatalnie, bo to ja zawiozłam ją na zabieg, który miał uchronić ją od komplikacji w przyszłości, a wyszło...jak zwykle...do dupy.
Czegoś w tym dwuświnkowym stadzie brakowało.... W piątek urządziłam wybieg dla Gryfa, Chimery i 4 tymczasek. Miało być wesoło, a... wyszło jak zwykle :glowawmur: jedna wielka pyskówka i skakanie do siebie z zębami Chimery Gryfa i Hydry.
Koniec wybiegu.
W sobotę uznałam, że spróbuję łączenia z jedną z nich; na pierwszy ogień poszła Meduza. Od rana było źle, ale z każdą godziną Meduza biegała wolniej i coraz mniej denerwowała Chimerę. Gryf-przeszczęśliwy! Nowa, młoda :102:
Nagle zaczęły spływać maile o adopcje dziewczyn!! Wszystkie na raz! Wybrałam dwa domy godne przyjęcia dziewczynek.
Na dodatek pewien domek chce 3 świnki, a szykuje się na nie wspaniale. Uznałam, że nie ma co samolubnie zostawiać Meduzy.
Nimfa & Rusałka idą razem. Meduza & Hydra & jej ewentualna córeczka również razem :love:
A do mnie przyjedzie mały Rabarbar, o którego biłam się z myślami jak tylko Joanka założyła jej wątek :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Huraaaaaa! My naprawdę mamy podobny gust. Rabarbarencja mnie od razu powaliła.
Trzymam z całych sił.
Po takim ciosie koniecznie trzeba doświnić, bo będzie bieda.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super, że zdecydowałaś się na małą :102: Ciekawe co z niej wyrośnie bo teraz to jedna wielka kupa futra :szczerbaty: :love:

Dzima nie zarzucaj sobie winy :pocieszacz: Wiem, że jest ciężko bo to Ty podjęłaś decyzję o operacji ale chciałaś dla niej jak najlepiej. Niestety nie wszystko możemy przewidzieć a skoro było wskazanie do zabiegu to nie chciałaś czekać bo cysty same nie znikną :pocieszacz:

Jak się czuje Szkatuła? Bobki i samopoczucie już lepsze?
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Dlaczego nie chwalisz się pięknością? :102:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

martuś pisze:Dlaczego nie chwalisz się pięknością? :102:
Bo mam telefon w naprawie a zastępczy jest gówniany.
Rabarbar to dzik!! Szatan w małym, słodkim ciałku. Właśnie trwa łączenie i jestem w ciężkim szoku. Raz to nawet sprawdziłam czy Joanka mi nie dała jednak świni z "fujarą" :roll: Od razu gruchała, próbowała zgwałcić Gryfa (dostał duże oczy :szczerbaty: ) startowała do Chimery, ale szybko i boleśnie się przekonała że nie warto. Istne szaleństwo. A wczoraj byłam na łączeniu Czekoladki i Pralinki z rezydentką, która była tym wszystkim i łączenie to istna sielanka.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Oj tam od razu szatan :twisted: Szkatuły raczej nie przebije :lol: Ale żeby tak Gryfa ujeżdżać? :shock: To się chłopina musiał zdziwić :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Łączenie nadal głośne, gdyby ktoś był ciekaw. Same piski i gruchanie. :roll:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”