piju pisze:Ale ile radosci daja takie zakupy
Ja o wiele bardziej wole kupowac swinkom niz sobie. Napisz pozniej co kupilas

Moderator: pastuszek
piju pisze:Ale ile radosci daja takie zakupy

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaO NIE DZIMA HAHAHAHADzima pisze:piju pisze:Ale ile radosci daja takie zakupy

zdjęcie oczywiście wstawię jak chłopcy będą już w klatce, mostek podejrzewam że będzie musiał być ten co ma 50 x 30 cm a domek nie mam pojęcia jaki brać
  zdjęcie oczywiście wstawię jak chłopcy będą już w klatce, mostek podejrzewam że będzie musiał być ten co ma 50 x 30 cm a domek nie mam pojęcia jaki braćNie musisz mi o tym przypominać...alvantis pisze:
na moje świnie też wydałam więcej niż na samą siebie przez całe życie X D

świruski jesteśmy- nic na to nie poradzisz
 świruski jesteśmy- nic na to nie poradzisz Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaprawdaDzima pisze:Nie musisz mi o tym przypominać...alvantis pisze:
na moje świnie też wydałam więcej niż na samą siebie przez całe życie X D
świruski jesteśmy- nic na to nie poradzisz

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia