Angus (kastrat) DS [Toruń]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Angus (kastrat) DS [Toruń]

Post autor: sosnowa »

Trzymam.
Jorcia

Post autor: Jorcia »

Świętujemy! Dziewczyny i kawaler przespaly ze sobą pierwsza noc. Nad ranem była mala wojna, ale na 90% można przyklepac, że stadko zadomowione. Angus oczywiście swoje koleżanki adoruje ile wlezie (dosłownie :p), na co one go odganiaja, ale jak to faceci maja w zwyczaju - nie poddaje się :) dziękujemy za słodka puszysta kulke i trzymam kciuki za pozostałe prosiaki :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:yahoo: :yahoo: super!! Mówiłam że alfą w stadzie nie zostanie :laugh: mój kastrat też żyje ciągłą nadzieją ;) :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jorcia

Wystawiłabym zdjęcie, ale nie wiem jak :photo: :help: :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Wyślij mi mms to wrzucę
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Angus z żonami :love:
Biała rozetka ma charakterek :twisted:

Obrazek

A dziś:
Obrazek
Pyrka
Jorcia

Czeeeść :) Juz mija trochę czasu od kiedy Angusik jest z nami - z obserwacji wynika, że czuje się dobrze wśród swoich kobiet :) Hierarchia została już ustalona i choć czasem zdarzają się przepychanki, to tylko dlatego, ze kazdy chce zjeść co lepsze! Chłopak jest troche mniej sprawny fizycznie niż dziewuchy, co widać, kiedy nie potrafi wskoczyć na pieterko, gdzie Brunia bądź Lili robią to prawie z połowy klatki! Adoruje je na każdym kroku więc klatka prawie 24h/7 wibruje od jego zalotów. Nauczył się już pór karmienia, kiedy to na zawołanie cała trójka stoi i wyciąga się jak najwyżej by dostac śniadanko/kolację. Z człowiekiem tez nie najgorzej - póki co ze mną ma najbliższą więź i nie zawsze ucieka kiedy chce się go pogłaskać. Od czasu do czasu zdarza mu się pomruczeć. Wyciągania z klatki nie lubi, za to jak juz jest na wybiegu to smiga gdzie go nogi poniosą :D

Mam nadzieje, że to małe istnienie ma teraz dom jaki oczekiwał :)

Pozdrawiamy!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”