Cudna Kalina znalazła dom w Warszawie

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Jorcia

Re: Cudna Kalina szuka domu WOLNA [T-ń]

Post autor: Jorcia »

Dzima pisze:
Jorcia pisze:Cześć, czy mała Kalinka znalazła już domek? Mam dwie świnki, 4,5 latka i 2,5 latka - klatka duża, 120 cm, świeże jedzonko dwa razy dziennie plus ogródkowe przysmaki :) W domu są jeszcze dwa psy, niespecjalnie zinteresowane kącikiem prośków :)
Pozdrawiam!
A może kastrat? Angus szuka haremu viewtopic.php?f=98&t=9057
nigdy nie miałam prośka faceta, nie wiem jak dziewczyny by go zaakceptowaly :) czy jest ładogny? musiałabym przegadać z partnerem co on na to :)
edytah

Post autor: edytah »

To w takim razie ja podbijam wątek i czekam na wieści o małej. :) U nas w domu jest samiczka ok. 2,5-3 lata i wykastrowany samiec ok roku (od Dzimy z resztą :D ). Klatka 120 ze stałym wybiegiem wielkości co najmniej drugiej klatki. W rozbudowie obecnie dodatkowe piętro 70x40 cm. Wybaczcie, będę pisać z opóźnieniem, bo u nas dzieci się rozchorowały. Ja z resztą też. Mamy "szpital" w domu. :(
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Ja też niestety piszę z poślizgiem, ja mam z kolei w pracy wrzesień bardzo gorący i nie wyrabiam czasowo.
Z Kalinką sprawa jest w toku... napiszę edytah na priv :)
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Badania kału nic nie wykazały, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby zaadoptować Kalinkę.
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Lassie1997

Post autor: Lassie1997 »

Witam, zakochałam się w Kalince, niedługo planuję rozpocząć przygodę ze świnkami... Czy jest jeszcze wolna? Oferuję towarzystwo drugiej świnki i klatkę 120 cm :) Niestety jestem aż z Krakowa, czy to nie problem? Pozdrawiam!
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Ogłaszam wszem i wobec - mamy rezerwację (ja już wiem od paru dni, tylko brak czasu, na wejście na forum) i Kalinka przeprowadza się do Warszawy już w poniedziałek :yahoo:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Cudna Kalina szuka domu/ rez [T-ń]

Kalinka bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym domu wśród koleżanek, co już w pierwszej dobie demonstrowała wyciągniętymi giczkami :yahoo:
Powodzenia :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Destiny
Miejscowość: Kielce
Kontakt:

Re: Cudna Kalina znalazła dom w Warszawie

Post autor: Destiny »

:jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”