Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
podrik

Re: Chomiki i kawiki z Podrikowa :D

Post autor: podrik »

FiuFiu - zaprawdę powiadam Ci, że zaprawdę lilaki są zjawiskowe :mrgreen: :love:

Obrazek

Aktualizowałam też nasz 1 post, bo zdałam sobie sprawę, że nikt normalny by się w tym wszystkim nie połapał :rotfl: :laugh:
podrik

Chomicze dzieci z miotu M wyrosły nam na piękną młodzież :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Ten czarny kawior :love: :love: :love: chętnie bym ukradła :D A co do chomiczej młodzieży... w kilku przypadkach mam flashbacki z przeszłości, bo wydaje mi się, że gdzieś już te pozy widziałam u 3 ostatnich ;)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Mój piękny :buzki:
Obrazek
podrik

Kropcia pisze:Ten czarny kawior :love: :love: :love: chętnie bym ukradła :D
veto! nie pozwalam! :nono: kawików strzegą chomiki bojowe z oddziałem chomiczych berserkerów!!
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Co ja na to poradzę, że czarne świnki są śliczne. Szczególnie te z uszkami do dołu :love:
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
podrik

Kropcia pisze:Co ja na to poradzę, że czarne świnki są śliczne. Szczególnie te z uszkami do dołu :love:
No ba! ;) Ezra ma już na koncie 2x BCAC i ma szanse zostać młodzieżowym championem :102:

W sumie to właśnie zauważyłam, że nie pochwaliłam się tutaj nowym członkiem rodziny - więc nadrabiam :P
Przed Państwem Doux Amour's Wasabi :love: Holenderka, choć prawnuczka jednego z Podrików.

Obrazek
podrik

Obrazek

Obrazek

No, to dziś mam taką bajkę :P Skończyła się jedna paczka karmy której dawałam (Bunny Young), w zapasie miałam 2 następne. Otwieram, dosypuje - i nic. Świnie nie jedzo. Olałam - bo przecież jadły, to i zjedzą - ta sama przecież. Minęła doba, wstaję rano - siano wyżarte, zioła i resztki wszelkich ziół ze ściółki wyżarte a świnie jak nigdy jeszcze nie żebrały tak drą się wniebogłosy jak syreny. Karma w misce nietknięta. WTF? Trochę zwątpiłam i otworzyłam drugą paczkę tej samej karmy. Magia: świnie jedzą! Nie, czekaj - nie "jedzą" - one ŻRĄ! WTF-2? Patrze na opakowania - ta co nie chciały jest z nowszej partii, ta co żrą - ze starszej; tej co i poprzednia była. Wygląda na to, że nowa niejadalna :P
podrik

Rozpieszczone kabany reklamują uszytki od Pastuszek :buzki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
podrik

Nikt nas nie lubi i nikt u nas nie pisze - ale co tam :P i tak sobie pohasamy :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”