Trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą
 Trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą  A może to tylko chwilowy kryzys i jeszcze się pozbiera?
 A może to tylko chwilowy kryzys i jeszcze się pozbiera? 
Moderator: pastuszek
 Trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą
 Trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą  A może to tylko chwilowy kryzys i jeszcze się pozbiera?
 A może to tylko chwilowy kryzys i jeszcze się pozbiera? 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Trzymajcie się. Wiem jak to jest...
 Trzymajcie się. Wiem jak to jest... 

Nie mogłam się dłużej oszukiwać, że jego stan się poprawi. Przez ostatnie dni odmawiał jedzenia, wymiotował wodą, poprosiłam o ostatnie usg, aby mieć pewność, że zrobiłam dla niego wszystko co mogłam. Było gorzej niż w zeszłym miesiącu; śledziona ogromna rozciągała się na caaaaałą jamę brzuszną, uciskała żołądek, nowotwór szybko zaatakował nerki.
  Nie mogłam się dłużej oszukiwać, że jego stan się poprawi. Przez ostatnie dni odmawiał jedzenia, wymiotował wodą, poprosiłam o ostatnie usg, aby mieć pewność, że zrobiłam dla niego wszystko co mogłam. Było gorzej niż w zeszłym miesiącu; śledziona ogromna rozciągała się na caaaaałą jamę brzuszną, uciskała żołądek, nowotwór szybko zaatakował nerki.  
  )
 ) Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Strasznie krótko są z nami... Za krótko...
 Strasznie krótko są z nami... Za krótko...  

Mańka znałam tylko z forum ale był mi bardzo bliski
 Mańka znałam tylko z forum ale był mi bardzo bliski  
  Strata przyjaciela po tylu latach bardzo boli
 Strata przyjaciela po tylu latach bardzo boli  Ale dałaś mu cudowne 15 lat kociego życia
 Ale dałaś mu cudowne 15 lat kociego życia