JACA
- płeć świnki: samiec
- adopcyjny numerek: 5560
- stan adopcyjny: za TM
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Dzima, Rogoźno
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Oddana przez osobę prywatną. Sprawdzamy ponownie poziom cukru, po pierwszych badaniach parametry były dość podwyższone, możliwe, że ze względu na dietę u ex właściciela.
# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo: Dzima
# informacje dotyczące diety: VL CC, sianko, zioła wszelkie, pije z poidła, warzywa.
# kontakt do osoby decyzyjnej – Dzima pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
# informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 120cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana. Osoby chętne do adopcji świnki, proszone są o współpracę, a nie tylko stawianie wymogów
Jaca - spadochroniarz z adopcji za TM [Rogoźno]
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jaca - spadochroniarz z adopcji za TM [Rogoźno]
Ostatnio zmieniony 29 lis 2024, 21:11 przez Dzima, łącznie zmieniany 2 razy.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Dzima
- Kontakt:
Re: Jaca szuka fajnego kumpla [T-ń]DS
Jaca w domu. Pojechał do Poznania do samotnego Fryderyka z tego wątku viewtopic.php?f=62&t=10984&p=532684&hil ... 27#p532684
Pyrka
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Jaki piękny!
Dobrze, że wcześniej go nie widziałam.
Dobrze, że wcześniej go nie widziałam.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- Dzima
- Kontakt:
Jaca dziś wrócił z adopcji po stracie kumpla Fryderyka
Pyrka
- Dzima
- Kontakt:
Re: Jaca - spadochroniarz z adopcji za TM [Rogoźno]
Niestety Jaca został przeprowadzony za TM
Odebrałam go z adopcji o 13, a o 13.30 miał wizytę kontrolną. To miała być rutyna; usg, krew, badanie i potem szukanie nowego domu... tak się jednak nie stanie.
Na usg ukazał się ogromnie rozsiany nowotwór, 3.5cm guz w jamie brzusznej w jelitach, kolejny 3cm na powiększone śledzionie, następne na nadnerczach. Guzy mocno ukrwione. Niestety nie było ratunku, to było życie na tykającej bombie, aż guz na śledzionie pęknie
Odebrałam go z adopcji o 13, a o 13.30 miał wizytę kontrolną. To miała być rutyna; usg, krew, badanie i potem szukanie nowego domu... tak się jednak nie stanie.
Na usg ukazał się ogromnie rozsiany nowotwór, 3.5cm guz w jamie brzusznej w jelitach, kolejny 3cm na powiększone śledzionie, następne na nadnerczach. Guzy mocno ukrwione. Niestety nie było ratunku, to było życie na tykającej bombie, aż guz na śledzionie pęknie
Pyrka
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Agata
- Miejscowość: Rokietnica
- Kontakt:
Dron (SPŚM) & Raymi (SPŚM)
Romek & Yuki (SPŚM)
Winston (WA) & Mufka (SPŚM)
Znajdzior (WA)
DT: Bogna, Norman i Dobrusia, Brewka, Dżemik
Romek & Yuki (SPŚM)
Winston (WA) & Mufka (SPŚM)
Znajdzior (WA)
DT: Bogna, Norman i Dobrusia, Brewka, Dżemik
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT