Kastrat Pompon (*) i jego żona Czekoladka
Moderator: silje
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Re: Kastrat Pompon i jego żona Czekoladka szukają domu [Biel
Piękna parka:)
Ma się całkiem dobrze.
Pompon już ma uszy wyleczone więc może iść do adopcji. Jest kilka osób zainteresowanych ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wybredna jestem.
Z miski znika wszystko w kilka minut obojętnie w jakiej ilości. Pompon gryzie pręty i turkocze całą noc, że spać nie mogę. A jak się małżeństwo kłóci i Pompon biega za Czekoladką to trociny fruwają. No takie słodkie diabełki z nich.

Pompon już ma uszy wyleczone więc może iść do adopcji. Jest kilka osób zainteresowanych ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wybredna jestem.

Z miski znika wszystko w kilka minut obojętnie w jakiej ilości. Pompon gryzie pręty i turkocze całą noc, że spać nie mogę. A jak się małżeństwo kłóci i Pompon biega za Czekoladką to trociny fruwają. No takie słodkie diabełki z nich.

Trzymam kciuki za dobry domek!
małżeństwa nie można rozdzielić
gdyby Pompon nie miał żony to chętnie bym go widziała na kumpla dla moich dziewczyn tedisiów 
małżeństwa nie można rozdzielić

Widziałam na żywo i głaskałam nawet Szanownych Państwa!
Są bardzo spokojni na kolankach. Wtulili się w siebie i cichutko popiskiwali z zadowolenia. I trwało to, trwało...
Trzymamy kciuki za dobry domek
Są bardzo spokojni na kolankach. Wtulili się w siebie i cichutko popiskiwali z zadowolenia. I trwało to, trwało...

Trzymamy kciuki za dobry domek

Zapomniałaś dodać, że Szanowni Państwo bezczelnie obsikali Twojego TŻ.
Więc przepraszam w imieniu Państwa. 

Ale cudowna parka
Trzymam kciuki za kochający domek (sama bym ich ukradła, gdybym miała więcej miejsca
)

Oj tam, oj tamjoasior pisze:Zapomniałaś dodać, że Szanowni Państwo bezczelnie obsikali Twojego TŻ.Więc przepraszam w imieniu Państwa.

ja normalnie od 2 m-cy wzdycham za tymi prosiakami...... heh.....