3 latka to nie starsze damy, tylko już nie podfruwajki Fryzurka "na baranka" bosssska! Miałam prawie ślepego Edka i świetnie sobie dawał radę. Dla kogoś, kto nie wiedział o jego ułomności był normalną świnką. Trzeba tylko pamiętać, żeby miseczki i inne sprzęty były zawsze w tym samym miejscu i ich nie przestawiać. Trzymam kciuki za nowy domek
Dwie cudowne babeczki już od wczoraj są u mnie. Gloria z tym futrem swoim pół setki zajmuje. Chyba pójdzie pod maszynkę bo z tym futrem w lecie w moim mieszkaniu nie wyrobi.
Najbardziej cieszy się mój 3-letni synek, bo świnki są bardzo odważne i nie uciekają przed ręką. Są bardzo oswojone. Cały czas siedzi przy klatce i je głaszcze.
No to kto chętny na dwie cudowne damy?
Dziewczyny się już całkiem zadomowiły. A więc czas na wizytę kontrolna u dr Izy. Są niesamowicie przytulaśne i kochają hamaczki, szczególnie Gloria. Jak tylko znajdę czas porobię fotki i wstawię.
joasior pisze:Cudne baby wstępnie zarezerwowane Jeszcze tylko domek musi zaopatrzyć się w klatkę odpowiednią i przejść pozytywnie wizytę. Trzymajcie kciuki.