Fiołeczku wybacz ale mam samych chłopaków zdominowaliby Cię, kazali prać... hmm... różne takie i nie czułabyś się w pełni szczęśliwą świnką, a tego bym nie chciała.. także wybacz, że nie ja dam Ci dom ale
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Fiołek jest bardzo ciekawa świata i ogromnie podoba się jej obiektyw, stąd najłatwiej robi się jej zdjęcia tego typu. Albo zdjęcia rozmazane, bo nos całkowicie został w obiektyw wsadzony
Mama i Ciotka leżą, a ja integruję się ze swoją tymczasową Dużą:
Myszka
Fiołek już niedługo przekroczy masę 200g, dzisiaj jest już 188g! Poza tym jest cudowna, ciekawska i megaodważna. Brakuje jej tylko domku...
Też mnie to dziwi i martwi, dlaczego malutka jeszcze nikomu nie wpadła w serducho (wiadomo, to nie wszystko, czasem potrzebna jest zgoda rodziny) i dlaczego nikt nie chciałby tego małego szkraba u siebie w domu. Nie ma nawet pytań o nią, więc to nie tak, że wybrzydzam w domkach
Martus bierz ja i sie nie zastanawiaj! Powiedz, ze na DT, ze to bylo emergency.
Nie dosc ze ona taka sliczna to jeszcze ma taki fajny ciekawski charakterek! Cudo