Frania Mania[Katowice] rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Barbarella

Re: Frania Mania[Katowice]

Post autor: Barbarella »

Nie za bardzo miałabym tą większą gdzie postawić ;/ Chociaż jakbym się uparła.... Ale rodzina by się pewnie mocno zastanawiała czy wszystko w porządku z moją głową :( Przed świętami kupiłam 100, wprawdzie po okazyjnej cenie (50zł), prawie nowa, z dwoma domkami, miseczką i hamaczkiem gratis...A i tak pytali po co mi taka klatka?
Poza tym komu ja bym je "sprzedała" na czas urlopu? Już z dwoma będę mieć problem i pewnie będzie trzeba ładnie tu na forum poprosić o pomoc.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Jak się dobrze poszuka hotelik się znajdzie
Rodzinie powiedz, że ja mam w pokoju 2 X 120, 1X 100 (tymczasy) i 1x80
Im więcej świń tym weselej :ok:
Barbarella

Dla mnie to oczywista oczywistość ale to mogą być ciężkie negocjacje skazane na niepowodzenie.
Najchętniej wzięłabym jednego prosiaczka ale one do adopcji tylko razem. Może macie gdzieś w DT na śląsku jakaś pannę, która by się z moją 3-miesięczną Marlenką dogadała? Przepatrzyłam całe forum ale nie widzę. Wiem, że załatwiacie transport ale to może potrwać a ja niecierpliwa jestem :)
Włada mi w oko wpadła albo Wiera ale one daaaleko i jeszcze troche potrwa zanim się będą nadawały do podróży.
Przepraszam za zaśmiecanie wątku Frani i Mani.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Na Śląsku chwilowo brak pojedynczych bab, ale może w sobotę się to zmieni :szczerbaty:
Akurat transport Warszawa - Śląsk w miarę funkcjonuje - żółty świnkobus wyrusza w trasy w miarę regularnie :szczerbaty:
hanel3

Post autor: hanel3 »

Co słychać u dziewuszek ?? zdrowe są ??
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Barbarella dużo Ci dobrych ludzi na śląsku ;p dasz radę z 120 :D poszukaj, czy ktoś nie chce np. zamienić :D
Ja mam 22m pokój i chłopaki prawie cały czas siedzą na wybiegu 100x140 :D A Tysiowe świniak...ach te Tysiowe świniaki :D
Zastanów się dobrze

Właśnie Tysiu jak dziewczyny ? haha lubisz jak imiona dobrze grają razem ;p Tola i Lola - Frania i Mania :love:
Barbarella

Hajverowa ...cały czas sie zastanawiam ale...Eh no dorosła baba ze mnie, rodzinę mam własną a cały czas się mamy boję :( I tak już się śmiertelnie obraziła, że śmiałam wziąć świnkę. Gryzoń, uczulający itp itd... Wnusio zdrowy a ja mu chcę na siłę alergię wywołać tą świnią). Nie chce wywoływać stanu wojennego (chociaż co za różnica czy świnia jedna, dwie czy trzy). Jakby nie było, dużo pomocy mam z jej strony w różnych sprawach a w ramach protestu już kilka razy słyszalam odmowe na jakaś prośbę. Sprawę pogarsza to że mieszkamy w jednym domu, oni na gorze my na dole. Muszę to bardzo dobrze przemyśleć :(
b_agata

Post autor: b_agata »

Witam, jestem zainteresowana adopcją. proszę o kontakt. tel. 608390303
Agata
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 19:22 przez b_agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Darlene

Post autor: Darlene »

Ale słodziaki z Kato! Szkoda, że jeszcze nie mamy z TŻ własnego mieszkania - bo tylko wtedy będę mogła mieć tyle świnek ile tylko chcę i zostało mi to jasno zakomunikowane :(

Jak można, pytam - jak można takie Śliczności zostawić w kartonie w krzakach?!
Tysia

Post autor: Tysia »

U dziewczyn wszystko ok, mamy wstępną rezerwację dla Państwa z Rybnika ;) Jutro mam wolne, to będzie sesja.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”