(czy można się zachwycać pazurkami?no...mi tam się podobają...
 (czy można się zachwycać pazurkami?no...mi tam się podobają...  ) Moje to nawet po obcięciu mają szponki...
 ) Moje to nawet po obcięciu mają szponki... 
Moderator: pastuszek
 (czy można się zachwycać pazurkami?no...mi tam się podobają...
 (czy można się zachwycać pazurkami?no...mi tam się podobają...  ) Moje to nawet po obcięciu mają szponki...

Aha, rozumiem.Lilith88 pisze:Piękności
Cynthia chyba raczej pytała czy kolegę dla Rico będziesz chciała adoptować, bo jest dużo maluchów szukających domków w stowarzyszeniu
Hah! Rico jakoś te pazurki nie rosną bardzo. Miał obcinane zaraz po przybyciu do nas, tj. połowa stycznia i od tej pory nie obcinaliśmy. Myślałam, że świnkom trzeba częściej obcinać pazurki. To nasza pierwsza świnka. Kiedyś mieliśmy królika i jemu szybciej pazurasy rosły.Asita pisze:Ale ma pazurki, takie malutkie...(czy można się zachwycać pazurkami?no...mi tam się podobają...

teddiki też się zdarzają do adopcji, nawet chyba jest jakiś śliczny w typie teddy ale ja jak najbardziej rozumiem Ciebie, ja mam dwa z hodowli (takiej lepszej pseudo, jak ich brałam nie wiedziałam, że są rodowodowe i że można adoptować a że reszta to pseudo), dwa z adopcji i właśnie marzy mi się 5 rasowiec o konkretnym umaszczeniu i kto wie może niedługo będzie u mnie
 teddiki też się zdarzają do adopcji, nawet chyba jest jakiś śliczny w typie teddy ale ja jak najbardziej rozumiem Ciebie, ja mam dwa z hodowli (takiej lepszej pseudo, jak ich brałam nie wiedziałam, że są rodowodowe i że można adoptować a że reszta to pseudo), dwa z adopcji i właśnie marzy mi się 5 rasowiec o konkretnym umaszczeniu i kto wie może niedługo będzie u mnie  Więc jak najbardziej życzę Ci odnalezienia wymarzonego teddika
 Więc jak najbardziej życzę Ci odnalezienia wymarzonego teddika 
 Mam dwa pokoje ale mieszkam sama z mężem i lubimy minimalizm więc mamy tyle mebli w salonie ile trzeba czyli tv, kanapę i regał z książkami, reszta pokoju jest dla świnek ale dopiero jestem w trakcie planowania ich docelowego "mieszkania", teraz są dwie klatki 120 cm (bo niestety nie mam stadka a dwie parki, świniaki się nie lubią wszystkie razem i żyją po dwa świntuchy na klatkę) a mają być klatki/zagrody bardziej w formie mebla 100x200cm, mam nadzieję, że już w kwietniu zbudujemy i przeprowadzimy chłopaków
 Mam dwa pokoje ale mieszkam sama z mężem i lubimy minimalizm więc mamy tyle mebli w salonie ile trzeba czyli tv, kanapę i regał z książkami, reszta pokoju jest dla świnek ale dopiero jestem w trakcie planowania ich docelowego "mieszkania", teraz są dwie klatki 120 cm (bo niestety nie mam stadka a dwie parki, świniaki się nie lubią wszystkie razem i żyją po dwa świntuchy na klatkę) a mają być klatki/zagrody bardziej w formie mebla 100x200cm, mam nadzieję, że już w kwietniu zbudujemy i przeprowadzimy chłopaków  Generalnie miejsce wydaje mi się mniejszym problemem niż czas, ja mam go dużo ale trzeba poświęcić codziennie każdej świneczce uwagę i przy 4 już jest ciężko przy 5 będzie jeszcze ciężej w każdym razie powiedziałam sobie, że więcej niż 6 być nie może
 Generalnie miejsce wydaje mi się mniejszym problemem niż czas, ja mam go dużo ale trzeba poświęcić codziennie każdej świneczce uwagę i przy 4 już jest ciężko przy 5 będzie jeszcze ciężej w każdym razie powiedziałam sobie, że więcej niż 6 być nie może 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Chodziło mi o kolegę, fakt.
 Chodziło mi o kolegę, fakt. )
 )