Basia i Tosia /Mińsk Maz./ DS JoShiMa /Dębe Wielkie

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Izerka

Re: Basia i Tosia /Mińsk Mazowiecki

Post autor: Izerka »

Szkoda że są wyłącznie razem. Ale rozumiem to. Na zdjęciach wyglądają na takie zżyte :love: :buzki: . Grzechem by było je rozdzielać :nono:
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Izerko, na zdjęciach w parach wszystkie świnki wyglądają, jakby były bardzo ze sobą zżyte ;) . Prawda jest jednak taka, że Basia z Tosią potrafią się czasem pokłócić lub "podszczypać" - mimo, że są rodzonymi siostrzyczkami. Jednak, pomimo tego, że czasami się czubią, one muszą iść do adopcji razem - od urodzenia zawsze były razem, jako tako się dogadują, więc rozdzielenie ich byłoby wielkim, niepotrzebnym stresem - jednym słowem byłoby nieludzkie :102:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Cudne :love: Szkoda,że tak daleko i że nie zmieszczę u mnie czterech świnek :( . Za dobry domek :fingerscrossed:
felicia

Post autor: felicia »

Moje maluszki! Tak się zdziwiłam jak je zobaczyłam na facebook'u. :shock: Myślałam, że będą miały dobry domek na stałe, a one znowu szukają :( Oby tym razem trafił im się lepszy niż poprzedni!
Tak urosły, śliczne są, eh jaka szkoda, że nie mogły zostać u mnie wtedy.
Gaja
Kontakt:

Felicio, Basia ( u Ciebie Bożenka ) i Tosia mają się dobrze... Tak, szkoda, że im się nie udało...są cudowne :love: - cała moja rodzina jest nimi oczarowana. Tak bardzo bym chciała, aby znalazły kochający domek.
Nie chcę zapeszać, bo to tylko początek korespondencyjnych rozmów, ale być może zanosi się na taki dobry domek dla dziewczynek :fingerscrossed:
felicia

Post autor: felicia »

O, to w takim razie trzymam mocno kciuki za moje pyszczki :fingerscrossed: Urocze są :love:
Gaja
Kontakt:

Kochani, Basia i Tosia mają rezerwację dla Pani Joanny i jej rodzinki z Dębego Wielkiego :jupi:
Gaja
Kontakt:

Re: Basia i Tosia /Mińsk Maz./rezerwacja dla P. Joanny

Pani Joasiu i drogie dziewczynki - Basia i Tośka mają się dobrze - jedzą, bobkują, piją, znowu jedzą itd... jednym zdaniem - prowadzą się jak na świnki przystało :102:
Gaja
Kontakt:

Re: Basia i Tosia /Mińsk Maz./rezerwacja dla P. Joanny

Basia i Tosia mają się dobrze :D . Tymczasem ich przyszli opiekunowie ( szczególnie dwie młode damy ) już nie mogą doczekać się nowych domowników. Oto jaki rysunek dostałam dziś :

Obrazek
Dziękuję, Dziewczynki, i przesyłam Wam pozdrowienia od Basi i Tosi :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”