Ja jestem chętna. Jako 3 świnkę, bo zamiaruję kupić klatkę 120 i byłaby Felicja, Balbinka i Blanka. PW napisałam.
Od dawna już myślałam o 3 świnkach ale zawsze przeszkodą była za mała klatka (100) i brak kasy na większą, ale właśnie wpadnie mi zwrot podatku więc jest szansa .
Jakbym nie miała Felicji to pewnie wzięłabym te 3 co są do adopcji razem (bo faktycznie szkoda rozdzielać), ale no, 4 to już nie dam rady przerobić
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Foggy, ja porównuję do innych sklepów zoo. Trzeba przyznać, że one miały dużo miejsca, czysto, dobrze jadły. Nie było AŻ TAK źle.
Zdjęcia będą jutro, wybaczcie, nie wyrobiłam się dziś. Za to poleżałyśmy trochę z Blaneczką. Misia nie chce za dużo mówić, ale główkę podnosi do drapania szyjki. Nóżka wystawiona też była
Czekamy czekamy, a ja muszę się wybrać osobiście. Tylko niech ten najgorszy upał przejdzie. Co prawda widziałam ją na żywo w sklepie i potwierdzam: warunki były dobre, ale nie dotykałam
A propos dźwięki, to moja Felicja mi przed chwilą ćwierkała. To jest strasznie rzadkie. Normalnie myślałam, że mi ptaszek siedzi na parapecie a tu się okazało, że to ona pod fotelem. A co to znaczy to piernik wie. Z moich wszystkich świnek tylko raz Colori tak w nocy zrobiła.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Blaneczka powoli otwiera się na kontakt z człowiekiem. Daje się głaskać w klatce, nie ucieka. Zaciekawiona podchodzi, gdy podaję jedzenie.. jest urocza <3