Mam nadzieję, że podejrzenie ciąży się nie potwierdziło?
Ruby jest taka śliczna...
Ruby Gloom [Warszawa] - himalajka ADOPTOWANA
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Re: Ruby Gloom [Toruń] - himalajka
Informacje z frontu

Ruby w czasie trwania tzw. kwarantanny bardzo tęskniła za świńskim stadem. Starałam się spędzać z nią jak najwięcej czasu. Oswoiła się z "kolankowaniem", a także "kapturkowaniem" i stała fanką czytania książek. Ruby jest raczej wstydliwa. Wywala łapki na prawo i lewo, ale tylko kiedy siedzi w swoim ręczniczku. Nie jest płochliwa, nie ucieka. Powoli oswaja się z nowymi sytuacjami. Ruby jest też straszną gadułą. Popiskuje nie tylko w celu wylicytowania kolejnej porcji warzyw, również zwyczajnie zwraca na siebie uwagę. Posmyrana po nosie zaczyna popcorningować i biegać w kółko.

Ruby poznała się z ciotkami. Ciotka Elvis jak najbardziej odebrała Małą pozytywnie, niestety Abi jej nie akceptuje. O ile na wybiegu jakoś tam się znoszą w klatce Abi jest dla niej bardzo agresywna, dlatego dziewczyny nie mogą przebywać tam razem.
Ruby potrzebuje świnko koleżanki !

Aktualnie klatki stykają się ze sobą, ale to nie zapewnia Ruby tego co chociaż małe świńskie stadko. Na wybiegach świnka dokazuje, fika, biega. Jest bardzo radosna i żywiołowa. Razem z Elvem poznają zakamarki kuchni. Po rozdzieleniu Mała robi się cicha i widać, że jest nieszczęśliwa.
Jeśli chodzi o jedzenie Ruby jest wszystkożerna. Ostatnio ulubionym przysmakiem są suszone brokuły.
W piątek Małą czeka kontrolna wizyta u weterynarza.

Ruby poznała się z ciotkami. Ciotka Elvis jak najbardziej odebrała Małą pozytywnie, niestety Abi jej nie akceptuje. O ile na wybiegu jakoś tam się znoszą w klatce Abi jest dla niej bardzo agresywna, dlatego dziewczyny nie mogą przebywać tam razem.

Aktualnie klatki stykają się ze sobą, ale to nie zapewnia Ruby tego co chociaż małe świńskie stadko. Na wybiegach świnka dokazuje, fika, biega. Jest bardzo radosna i żywiołowa. Razem z Elvem poznają zakamarki kuchni. Po rozdzieleniu Mała robi się cicha i widać, że jest nieszczęśliwa.
Jeśli chodzi o jedzenie Ruby jest wszystkożerna. Ostatnio ulubionym przysmakiem są suszone brokuły.
W piątek Małą czeka kontrolna wizyta u weterynarza.

Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, 16:26 przez gratka94, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajniutka i jaka ładna
. Oby miała jakąś fajną koleżankę na stałe
.

Ciąża definitywnie wykluczona.
Ruby jest zdrowa.

-
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Re: Ruby Gloom [Toruń] - himalajka REZERWACJA
To dobre wieści
Kiedy przeprowadzka?

W poniedziałek Ruby
jedzie do nowego domku. 
WPA wyszło bardzo pozytywnie.
Prosina znalazła domek w Warszawie. Czeka tam na nią wspaniała rodzina i świnkowa koleżanka.

WPA wyszło bardzo pozytywnie.
Prosina znalazła domek w Warszawie. Czeka tam na nią wspaniała rodzina i świnkowa koleżanka.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Super 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Pojechała..
c a ł y d t j u ż t ę s k n i .

..oby dogadała się
z nową koleżanką.
Czekamy na wieści od DS.
za wizytę u Pani dr. Ani,
za pomoc przy organizowanie WPA oraz transportu.
NIECH BÓG WAM W DZIECIACH WYNAGRODZI
(musiałam, hihi)
c a ł y d t j u ż t ę s k n i .

..oby dogadała się
z nową koleżanką.

Czekamy na wieści od DS.
za wizytę u Pani dr. Ani,
za pomoc przy organizowanie WPA oraz transportu.
NIECH BÓG WAM W DZIECIACH WYNAGRODZI

Witam wszystkich!
To ja jestem tą szczęściarą, do której pojechała Ruby! Malutka ma się dobrze. Jest kontaktowa i ciekawska. No i przesłodka
Pierwszą noc spędziła sama w klatce, ale przez kraty już się poznała z nową koleżanką Sambą. Apetyt jej dopisuje, bryka po klatce, więc chyba nie jest źle
Dzisiaj po południu wypuszczę dziewczyny razem na wybieg i mam nadzieję, że wrócą z niego już do wspólnej, nowej klatki
Bardzo, bardzo dziękuję cudownym Dziewczynom: gratce94 za wspaniały kontakt, wszystkie informacje, których udzialała na temat Ruby, cudne fotki, cenne wskazówki, zorganizowanie WPA i transportu Ruby i ogromne zaangażowanie oraz sempreverde również za wspaniały kontakt,cenne rady, zaangażowanie, transport prosinki oraz klatkę
Dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do adopcji Ruby.
Dziewczyny jesteście niesamowite!
Pozdrawiam ciepło!
To ja jestem tą szczęściarą, do której pojechała Ruby! Malutka ma się dobrze. Jest kontaktowa i ciekawska. No i przesłodka

Bardzo, bardzo dziękuję cudownym Dziewczynom: gratce94 za wspaniały kontakt, wszystkie informacje, których udzialała na temat Ruby, cudne fotki, cenne wskazówki, zorganizowanie WPA i transportu Ruby i ogromne zaangażowanie oraz sempreverde również za wspaniały kontakt,cenne rady, zaangażowanie, transport prosinki oraz klatkę

Dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do adopcji Ruby.
Dziewczyny jesteście niesamowite!

Pozdrawiam ciepło!